Detalji za najmirisniju kupaonicu

Detalji za najmirisniju kupaonicu

Kupaonica je mnogima najdraža prostorija u domu upravo zbog toga što ondje provodimo dosta vremena sami sa sobom. Često nam je cilj pretvoriti ju u mirisnu spa oazu kako bi evocirala opuštanje i smanjenje stresa kojemu smo svakodnevno izloženi. Jako nam je važno da kupaonica odgovara našim potrebama, a ponekad se i mali prostori jednostavnim trikovima mogu pretvoriti u funkcionalne zen oaze.

Detalji su važni

Važno je pažnju obratiti na nekoliko sitnica koji će svakom prostoru dati prozračnost. Svijetli zidovi i zavjese na prozorima, svakako će pomoći u stvaranju lepršave atmosfere. Funkcionalni podni i zidni ormarići sakrit će sve ono što ne želite da bude vidljivo na prvu, a praktične košare za rublje koje mogu služiti i kao stolići za odlaganje bit će pun pogodak u maloj kvadraturi. Lijep i mekan kupaonski tekstil, biljke kojima savršeno odgovara vlaga i komadi od ratana bit će samo točka na i.

No kako bi svoju kupaonicu pretvorili u zen oazu, ključni su mirisi. Mirisi su ti koji nas mogu lansirati u najudaljenije kutke naše podsvijesti, opustiti i najzabrinutiji um i opustiti naše tijelo nakon napornog radnog dana. Neki mirisi su praktični, jaki i izazovni, neke pak obožavamo zbog njihove blagosti. Difuzori, mirisne svijeće, mirisni štapići, sprej za toalet – sve su to detalji koji se trebaju naći svakoj kupaonici.

Pree Poo sprej, Violeta

Pree Poo sprej je revolucionarni proizvod koji dolazi iz Violete i koji potpuno mijenja iskustvo korištenje toaleta vama, ali i onima koji ga koriste nakon vas, tako da sprječava pojavu neugodnih mirisa i prije nego što nastanu.

Cork-lid scented candle
Flowerdose reed diffuser
Vetiver suede diffuser spray

Foto: Violeta, Joe Malone, Zara Home, H&M Home

Učitati još
Zatvori