Vrijeme je da se napokon počne pričati o ovoj tabu temi

Vrijeme je da se napokon počne
pričati o ovoj tabu temi

Budimo realni- prirodne stvari ponekad nisu ugodne, a mi mislimo kako je napokon vrijeme da prekršimo pravila i pričamo o ovoj tabu temi. Zbog čega se toliko ustručavamo čak i samo razgovarati o „poslu“ koji obavljamo u toaletu? Vrlo često trpimo i izbjegavamo obavljanje nužde kada smo na nekom javnom mjestu, u uredu, kada prespavamo kod prijatelja ili oni kod nas, a da ne spominjemo prve spojeve ili odlazak kod rodbine.

Najveća fobija koju imamo vezana je uz neugodan miris koji ostaje iza nas nakon korištenja toaleta i koji se nemilosrdno širi prostorom. Koliko puta smo se i sami uvjerili da za ovaj problem nije dovoljna upotreba osvježivača ili parfema, štoviše u tom slučaju imamo i kontraefekt.
Toliko smo naučeni da se sramimo razgovarati o potrebama i nuždi, da se čak i na sam spomen takvih stvari namrštimo, a postoji i stručni naziv za ovaj socijalni strah- Koprofobija. To je iracionalni i neopravdan strah prema izmetu. No, ne brinite- ono što je nekada bilo samo san ili nedostižna ideja, danas je tu.

Predstavljamo vam Pre Poo

Pre Poo potpuno mijenja iskustvo korištenje toaleta vama, ali i onima koji ga koriste nakon vas, tako da sprječava pojavu neugodnih mirisa i prije nego što nastanu- ozbiljno. To je proizvod koji na jednostavan način ulazi u rutinu korištenja toaleta, kako bi takvo iskustvo bilo opuštajuće i bez nepotrebnih briga, posebno u prostorima koje dijelimo s drugima.

Ovaj revolucionarni toaletni sprej vas oslobađa neugodnih mirisa, a samim time i neugodnih misli, jer postoje puno važnije stvari o kojima se trebate brinuti. Miče fokus i brigu oko potrebe koju svi imamo.

Korištenje je jako jednostavno, potrebno je: protresti bočicu prije upotrebe, pošpricati 2-3 puta unutar wc školjke, obaviti sve što je potrebno i voilà !
Pre Poo je kombinacija eteričnih ulja te strogo čuvanih sastojaka, koji mu daju izvanrednu funkciju, kako bi toalet iza vas ostao nevjerojatno mirisan, oslobađajući vas brige i srama zbog velike nužde. Jer na kraju krajeva, to je nešto sasvim prirodno.

Važno je što je unutra, zato u Pre Poo spreju ne koristimo:

  • Parabene
  • Formaldehide
  • Organske plinove, pod tlakom
  • Etanol

Stalo nam je do vašeg zdravlja, vašeg WC-a i ovog dragocjenog svijeta u kojem živimo. Zato ne koristimo NIKAKVE jake kemikalije, a moć Pre Poo-a je u dobrim sastojcima i malo čarolije. Za razliku od ostalih osvježivača, Pro Poo je siguran za udisanje i siguran za ispiranje. Nevjerojatno je kako malo svježine može utjecati na vaš toalet, prijateljske ili ljubavne odnose – na vaš život.

  • Uskoro dostupno u svim bolje opremljenim trgovinama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori