Još bolji nego do sad: Posjetile smo preuređeni H&M Home na Cvjetnom
Još bolji nego do sad: Posjetile smo preuređeni H&M Home na Cvjetnom

Još bolji nego do sad: Posjetile smo
preuređeni H&M Home na Cvjetnom

Ljeto nam je stiglo u grad, a s njime polako već maštamo o godišnjem. Ako i vama on još nije na vidiku, kao i nama, pokušavamo uživati u sitnicama. Jutarnja kava na terasi nešto je što se ne propušta. Osim toga, dašak Mediterana pokušavam unijeti i u stanove pa raznoraznim detaljima stvaramo ljetnu atmosferu. Međutim, ovaj dan postao je još bolji kad smo na putu do posla prošetali centrom grada i otkrili još jednu odličnu vijest zbog koje još više čekamo da danas izađemo iz ureda. Naime, kao ljubitelji detalja za dom i dekoracija, još nas je prošle godine razveselila činjenica da detalje iz H&M Home kolekcije možemo vidjeti i uživo, a sada je svoju ponudu i proširio.

H&M Home na Cvjetnom trgu

Naime, prošle su godine prvi detalji stigli u trgovinu na Cvjetnom trgu. Iako je riječ o malenom dijelu koji je posvećen detaljima za dom, u njemu možete pronaći razne detalje, ukrase, posuđe i sitnice koje naš životni prostor čine ljepšim i ugodnijim mjestom za život. Međutim, od prije nekoliko dana proširila se ponuda, a home dio je preuređen. Moramo priznati da smo se pozitivno iznenadili. Kutak je zamišljen baš kao pravi dom, pa tako centralni dio predstavlja dnevni boravak sa svim detaljima i namještajem potrebnima za ugodnu atmosferu u domu. Pored njega s jedne su strane izloženi detalji za blagovaonu, dok su s druge strane oni najslađi detalji.

U novom ruhu i s još većom ponudom

H&M Home na Cvjetnom proširio je ponudu s velikim izborom za naše najmlađe i to preslatkim igračkama poput žirafe, ljame, ježića. Osim toga tu je i sve potrebno za njegu poput ručnika, ogrtača, tanjurića iz kojih će najmlađi uživati u obroku. Također, odsad u ponudi imaju i velik izbor tepiha, kao i detalja za ljetnu terasu ili balkon.

Detalji koji su nam zapeli za oko

Nama su posebno za oko zapele retro šalice za espresso iz kojih ćemo već ovaj vikend popiti kavu. Osim šalica, tu su i vaze koje mogu poslužiti i kao samostalni ukras, kao i tanjurići idealni za ljetna druženja. Iako je riječ o samo jednom malenom dijelu unutar H&M-a, ne sumnjamo kako će se s vremenom asortiman još povećati. Kako bilo, mi ćemo se već nakon posla ponovo uputiti u trgovinu kako bismo svoj dom ukrasili u ljetnom stilu. 😊 Stoga zaboravite na skrolanje i online narudžbe, uputite se u trgovinu i uživo pogledajte svoje favorite. Ne sumnjamo da ćete i vi pronaći pokoji detalj koji će upotpuniti vaš prostor.

Foto: Instagram (@thestylepedia.it, @himajahameet), H&M Home, Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori