Najljepši klima uređaji koji će krasiti vaš dom ove sezone

Najljepši klima uređaji koji će
krasiti vaš dom ove sezone

Daikin Stylish klima

Za klima-uređaje poznato je da su visoko učinkoviti, pogotovo u ljetnim danima kada povratak u vlastiti dom ujedno znači i osvježenje od vrućine gradskog asfalta, no rijetko kada smo o njima razmišljali s estetske strane i rijetko kada oni su bili pojam dobrog stila. Pa ipak, kako klima-uređaj ne bi bio još jedan uređaj u stanu koji najradije želimo sakriti od znatiželjnih pogleda, pobrinuo se Daikin – glavni svjetski proizvođač i dobavljač opreme za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju, koji je ovog proljeća predstavio Stylish: novi zidni klima-uređaj potpuno novog dizajna, koji u ovom trenutku zasigurno nema konkurencije.

Daikin Stylish klima 2

Daikinu je pošlo za rukom osmisliti i proizvesti spektakularan spoj stila i učinkovitosti, a njega predstavljaju upravo Stylish klime, koje objedinjuju vrhunski učinak i vrhunski dizajn. Ako pazite na svaki detalj u svom domu, ove elegantne klime bit će savršen odabir za vas i bez sumnje uljepšati baš svaki interijer. A ono što ih čini još boljima od brojnih drugih ‘lijepih’ klima, svakako je njihova učinkovitost.

Maksimalna učinkovitost

Stylish je jedan od klima-uređaja trenutačno dostupnih na tržištu s najvećom energetskom učinkovitošću. Pripada energetskom razredu A+++  i u grijanju i u hlađenju, a osim visoke energetske učinkovitosti ostvaruje i manji utjecaj na okoliš. Dodatni bonus svakako je i činjenica da ova klima stvara vrlo nisku razinu buke, koja je ukućanima gotovo nečujna.

1-FTXA-AW_2_01.1

Inteligentan i učinkovit dizajn

Daikin Stylish trostruko je nagrađen za dizajn (Good Design Award 2017, IF Design Award 2018, Red Dot Award 2018) zbog inovativnog izgleda i funkcionalnih mogućnosti. Dimenzija 798 (š) x 189 (d) x 295 (v) mm, predstavlja najtanju  i najkompaktniju unutarnju jedinicu u svom tržišnom segmentu. Klima-uređaj dostupan je u tri boje – bijeloj, srebrnoj i boji crnog hrasta.

Inteligentno i jednostavno upravljanje

S Daikin online upravljačem, klima-uređajima serije Stylish u potpunosti se može upravljati putem pametnog telefona – s bilo koje lokacije. Za to su potrebni samo WLAN veza i besplatna aplikacija za Daikin online upravljač koja također pruža informacije o energetskoj potrošnji uređaja.

Daikin

Dodatni benefiti Daikin Stylish klima-uređaja

Uz sve navedeno, dodatno bi vas mogle osvojiti još neke performanse ovih klima-uređaja. Posebna krilca na njima projektirana su za stvaranje Coanda efekta, čime se postiže optimalan protok zraka, bolja raspodjela temperature u cijeloj prostoriji i sprečavanje propuha. Tu je i mrežni senzor, takozvano inteligentno oko, koje jednolično raspoređuje zrak diljem prostorije i održava stabilnu temperaturu. Stylish naposljetku upotrebljava i Flash Streamer tehnologiju za uklanjanje čestica nečistoće, alergena i neugodnih mirisa s unutarnje jedinice, čime se osigurava unutarnji zrak najveće kvalitete.

Daikin Stylish objednjuje vrhuski dizajn i tehnologiju,  ukratko – na tržište dolazi klima-uređaj sa stilom, a dodatne informacije o njoj direktno možete saznati na Daikin Hrvatska web stranici, Facebook stranici i Instagram profilu.

Daikin Stylish klimu imate prilike osvojiti i vi! Okušajte se u nagradnom natječaju na ovom linku i možda baš vi postanete novi vlasnici klima-uređaja koji predstavlja savršen spoj privlačnog dizajna i izvanrednih značajki, a vama će svakako olakšati život na ljetnim vrućinama. Daikin nagradni natječaj traje od 25. travnja do 11. svibnja. 

 

Foto: Daikin

Učitati još
Zatvori