Kuća za odmor koja će oduševiti ljubitelje industrijskog stila

Kuća za odmor koja će oduševiti
ljubitelje industrijskog stila

Ako tražite mjesto za bijeg od gradske buke i svakodnevice, ne trebate ići daleko. Svega 20 minuta vožnje iz Zagreba dijeli vas od Samobora koji se između ostalog može pohvaliti i predivnom park-šumom iznad grada, Anindolom. Upravo tamo smjestila se kuća nazvana D_View House, a kad vidite pogled s njene terase, odmah će vam biti jasno zašto je dobila takav naziv.

Interijer uređen u industrijskom stilu

D_View House predstavlja savršeno mjesto za odmor za svakoga tko traži lokaciju na kojoj će u okruženju prekrasne prirode, miru i tišini provesti nekoliko dana. Interijer je uređen u industrijskom stilu pa u njemu dominiraju tamne boje poput crne, sive i smeđe. Drvo, koža i metal te zid od cigle savršeno su se uklopili u stil uređenja i doprinose tom rustikalnom ugođaju, a na svakom kutku pronaći ćete zanimljive retro i vintage detalje u koje je uloženo puno pažnje.

Stambeni dio kuće ima 42 m2 i napravljen je po open space principu. Mala kuhinja tako se nadovezuje na dnevni boravak koji je ujedno i spavaća soba, dok se odvojeno nalazi kupaonica s tušem i wc-om. Veliki prozori cijelom prostoru daju puno prirodne svjetlosti i omogućuju uživanje u pogledu na krajolik.

Rooftop terasa s predivnim pogledom

Ipak, glavna zvijezda kuće je rooftop terasa s jacuzzijem iz kojeg ne bismo izlazili satima, a vjerujemo da je kupanje s pogledom na Samobor i okolicu kao kupanje među oblacima. Terasa je dovoljno velika da se ovdje smjestio i roštilj, stolić i dvije ležaljke s kojih također, uz čašu vina ili nekog drugog pića, možete uživati u prekrasnom pogledu. Kad poželite otići u šetnju, ne zaboravite da ste okruženi Samoborskim gorjem pa ga svakako istražite kad ste već ovdje.

Kuću možete rezervirati putem web stranice ili Instagrama, gdje možete potražiti i sve dodatne informacije.

Foto: D_View House

Učitati još
Zatvori