Osvojili su nas ovi minijaturni buketi cvijeća i biljke od papira

Osvojili su nas ovi minijaturni buketi
cvijeća i biljke od papira

Ruska umjetnica Tania Lissova od papira izrađuje minijaturne bukete cvijeća koji su nas osvojili na prvi pogled. Iako su jako mali, njeni buketići izrađeni su od nekoliko ručno izrezanih komada papira koji su vrlo precizno zalijepljeni. U procesu izrade, koju je Lissova usavršila do najsitnijih detalja, koristi i različite boje papira kako bi postigla efekt trodimenzionalnog sjenčanja.

Cvijeće i bilje koje ne može uvenuti

Unutar njenih prekrasnih buketa nalaze se narcise, tratinčice, božuri, suncokreti, maćuhice i razno drugo cvijeće, a jednom prilikom izradila je i omoticu u kojoj se nalazi 13 različitih vrsta papirnatog cvijeća. Istu tehniku koristi i za izradu kućnog bilja poput fikusa i sukulenta. Baš kao što cvijeće dobije svoj jedinstveni omot zavezan vrpcom, njene papirnate biljke ‘žive’ u jedinstvenim posudama.

Od papirnatog cvijeća i biljaka Lissova radi i prekrasne botaničke postere koji mogu biti jedinstven ukras na vašem zidu te stickere kojima možete ukrasiti svoje mobitele.

Na njenom Instagram profilu možete provjeriti i biti u toku s njenim radovima, a ako poželite nešto od spomenutog imati kod kuće, možete naručiti putem Etsyja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori