Kuća sa staklenikom – malen, ali upečatljiv kutak u kojem ćete poželjeti provoditi dane
Kuća sa staklenikom – malen, ali upečatljiv kutak u kojem ćete poželjeti provoditi dane

Kuća sa staklenikom – malen, ali upečatljiv kutak u kojem ćete poželjeti provoditi dane

Stigla je veljača – mjesec ljubavi. Osim romantike, svakako nam je u prvom planu stvoriti udoban ugođaj i u vlastitom domu. Simbol romantike svakako su neutralni tonovi, ali i vibrantna crvena boja. Međutim, ne treba ni u čemu pretjerati, stoga uredite kutak u domu ili cijeli stan po želji. Važno je samo da se osjećate udobno.

Jednu takvu romantičnu kuću pronašli smo dok smo nakon napornog dana na poslu u cozy atmosferi svog stana skrolali internetom. U prekrasnu kuću sa staklenikom u Nizozemskoj odmah smo se zaljubili. Riječ je o domu blogerice Wioleti Marut koja svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje pomno dekoriran i uređen dom. Kuća u prizemlju ima veliki vrt i terasu, na koju se izlazi iz staklenika. Volimo interijere koji se ističu posebnim uređenjem, a u ovome se definitivno možemo zamisliti cijeli dan. U nastavku otkrijte sve detalje vezane za ovu prekrasnu kuću koja će vas odmah osvojiti.

Cozy interijer kao mjesto boravka u kojem uživamo

Prostor u kojem boravimo i živimo je veoma bitan za naše mentalno zdravlje i zadovoljstvo. Ovo se osobito odnosi na dom u kojem živimo i u kojem provodimo slobodno vrijeme. Da bismo se dobro osjećali u njemu, potrebno ga je urediti po mjeri koja nam odgovara.

Nije riječ isključivo o luksuzu već funkcionalnosti, ali i osjećaju topline koji je ključan. Bilo da ste minimalisti ili pak volite interijere s puno detalja, postoje prostori koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Život u kući je poseban u svakom smislu. Osim neopterećenosti i slobode koju vam kuća pruža, možete urediti i vanjski dio po vlastitijoj mjeri i u njemu uživati.

Staklenik koji je jednako lijep u svim godišnjim dobima

Posebno nam se sviđa staklenik u kojem borave njezina djeca i mace, a koji je prostran i prozračan. Staklenici u kućama su nam posebno zanimljivi, osobito kada paša kiša ili snijeg. Riječ je o kući koja je prekrasna i u proljeće kada sve zazeleni.

Da biste uredili vaš dom sa stilom, potrebno je puno truda i minimalno ulaganja. S odabranim detaljima možete osvježiti dnevni boravak i pretvoriti ga u cozy oazu u kojoj ćete uživati cijele godine, a posebice u ovim hladnijim danima kada još uvijek ne možemo uživati ispijajući kavu na otvorenom.

Uzorci, vibrantne boja i multifunkcionalnost

Epiteti su to koji savršeno opisuju ovaj prozračan staklenik. Spoj neutralnih paleta boja sa živopisnim detaljima ovome prostoru, i domu, dodaju posebnu dozu šarma i udobnosti. Staklenik je zamišljen kao središte doma u kojem možete odmarati i opuštati se uz omiljenu knjigu, ali i kao radni prostor s predivnim pogledom na prirodu. Ovaj se zen osjećaj proteže od dnevnog boravka, kroz staklenik pa sve do dvorišne terase, stoga možemo na neki način govoriti o otvorenom prolazu koji suptilno spaja interijer s prirodom.

Učitati još
Zatvori