Cozy kuća sa staklenikom u Nizozemskoj u koju ćete se poželjeti teleportirati odmah
Cozy kuća sa staklenikom u Nizozemskoj u koju ćete se poželjeti teleportirati odmah

Cozy kuća sa staklenikom u Nizozemskoj u koju ćete se poželjeti teleportirati odmah

Prosinac je najbajkovitiji mjesec u godini. Osim blagdanske atmosfere, dolaska Božića i okićenog grada koji se pretvara u božićnu bajku i sami želimo po cijele dane sjediti pokraj vatre pokriveni dekicom i uživati u čaši tople čokolade.

Dok u cozy atmosferi skrolamo internetom, pronašli smo prekrasnu kuću sa staklenikom u Nizozemskoj u koju smo se odmah zaljubili. Volimo cozy interijere, a u ovome se definitivno možemo zamisliti cijeli dan. U nastavku otkrijte sve detalje vezane za ovu prekrasnu kuću koja će vas odmah osvojiti.

Cozy interijer kao mjesto boravka u kojem uživamo

Prostor u kojem boravimo i živimo je veoma bitan za naše mentalno zdravlje i zadovoljstvo. Ovo se osobito odnosi na dom u kojem živimo i u kojem provodimo slobodno vrijeme. Da bismo se dobro osjećali u njemu, potrebno ga je urediti po mjeri koja nam odgovara.

Nije riječ isključivo o luksuzu već funkcionalnosti, ali i osjećaju topline koji je ključan. Bilo da ste minimalisti ili pak volite interijere s puno detalja, postoje prostori koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Život u kući je poseban u svakom smislu. Osim neopterećenosti i slobode koju vam kuća pruža, možete urediti i vanjski dio po vlastitijoj mjeri i u njemu uživati.

Kuća u prizemlju s velikim vrtom i terasom pripada interijer blogerici Wioleti Marut koja svaki dan objavljuje reels videa s cozy atmosferom u njezinom domu. Posebno nam se sviđa staklenik u kojem borave njezina djeca i mace, a koji je prostran i prozračan.

Staklenici u kućama su nam posebno zanimljivi, osobito kada paša kiša ili snijeg. Riječ je o kući koja je prekrasna i u proljeće kada sve zazeleni. Da biste uredili vaš dom kako spada, potrebno je puno truda i minimalno ulaganja. S odabranim detaljima možete osvježiti dnevni boravak i pretvoriti ga u cozy oazu u kojoj ćete ovog Božića uživati.

Učitati još
Zatvori