Zavirili smo u novootvoreni coworking hub “Wespa Spaces” idealan i za razna događanja

Zavirili smo u novootvoreni coworking hub “Wespa Spaces” idealan i za razna događanja

wespa_prizemlje_lobby_4

Zagreb je dobio novi poslovni centar jedinstven u ovom dijelu Europe. Naime, na Zavrtnici je otvoren impresivan kompleks Wespa Spaces od čak 3000 kvadratnih metara, koji se osim coworking prostora i ureda za najam može pohvaliti i posebno dizajniranim ambijentom i ponudom idealnom za razna događanja. Od manjih predavanja i prezentacija do većih evenata i raznih konferencija. Kapacitet od 320 radnih mjesta čini ga najvećim coworking prostorom u ovom dijelu Europe. Uz sve sadržaje koje ovaj kompleks nudi, te industrijski osmišljen ambijent, Wespa Spaces ubrzo bi mogao postati novo in mjesto u gradu.

wespa_1.kat_pogled_galerija_2
wespa_prizemlje_recepcija_2

WESPA – work – eat – socialize – play – anytime

Najbitniji dio svakog radnog dana je radno mjesto i uredsko okruženje gdje ga provodite. U skladu s time Wespa spaces je mjesto osmišljeno tako da pruži komfor i funkcionalnost, te mogućnost izbora koji odgovaraju većini radnih potreba. Sama bit ovog jedinstvenog prostora stoji i u imenu WESPA, koje je akronim za work – eat – socialize – play – anytime. Poslovne zone koje se prostiru kroz prvi i drugi kat te prizemlje namijenjeno druženju i eventima dvije su različite jedinice koje zasebno potpuno samostalno funkcioniraju, ali zajedno stvaraju savršenu cjelinu.

wespa_1.kat_coworking_1
wespa_1.kat_coworking i uredi

Multifunkcionalan prostor

Poslovni dio sadrži sve potrebno za rad, ali i odmor. Bilo da se radi o uredima ili coworking prostoru, stanarima Wespa Spaces-a tijekom radnog dana na raspolaganju su sobe za sastanke, phone booth-ovi, lounge zone za igru i odmor, te čajne kuhinje. Ukidanjem epidemioloških mjera, Wespa će potpuno zaživjeti jer će se tada u prizemlju otvoriti restoran Papel, a uz njega i caffe bar. Uz ugostiteljski dio nalaze se i dvorane različitih veličina idealne za razne promocije, radionice, edukacije te konferencije. Wespa se može pohvaliti i malom kino dvoranom te podcast sobom.

wespa_1.kat_kuhinja
wespa_1.kat_lounge

Industrijski dizajn

Ono što ovaj centar također razlikuje od ostalih sličnih sadržaja u Zagrebu, osim veličine i jedinstvene ponude, svakako je ambijent modernog industrijskog dizajna koji odiše udobnošću i toplinom. Kroz cijeli prostor proteže se industrijski dizajn, dakle grube završne obrade podove i zidova, vidljive instalacije ispod stropova, te izbor materijala i komadnog namještaja. Prostor je osmišljen tako da privuče razne profile poslovnih ljudi i tvrtki, od mladih i start-up tvrtki do već etabliranih ureda, ali i razne umjetnike i kreativce koji u njemu mogu na razne načine prezentirati svoj rad. Sukladno tome određen je i sam smjer unutarnjeg uređenja, čiji arhitektonski projekt potpisuje arhitekt Filip Fiolić. Projektirajući prostor Fiolić je pratio posljednje trendove čistog industrijskog dizajna spojenog s udobnosti tijekom korištenja. Poseban detalj i središte cijelog prostora mural je cijenjenog street art autora Lonca koji krasi zid u prizemlju Wespa spaces-a.

wespa_prizemlje_mural
wespa_2.kat_kuhinja

Jedinstveni u ovom dijelu Europe

Ovaj moderni koncept ureda osmišljen je tako da kreira poticajnu radnu okolinu za moderne tvrtke koje od ureda traže vrhunsko iskustvo korištenja tijekom cijelog radnog dana, te pokriva sve poslovne potrebe pomoću inovativnih i digitaliziranih pristupa dijeljenju resursa i sadržaja. U ovom dijelu Europe prvi smo centar ovakvog tipa koji će svojim članovima, ali i gostima, ponuditi maksimalno iskustvo kroz vrlo jednostavan i digitaliziran pristup. Nadamo se da ćemo osim idealne radne okoline postati i mjestu na kojem u jednom prostoru funkcioniraju respektabilne tvrtke, mladi osnivači i pokretači inovativnih ideja, umjetnici i razni kreativci međusobno se nadopunjujući“, ističu iz Wespa Spaces.

wespa_prizemlje_dvorana_2
wespa_2.-kat_meeting-room

Prilagođeno epidemiološkim mjerama

S obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju, prostor Wespa Spaces opremljen je termalnim kamerama koje automatski kontroliraju temperaturu članova i gostiju, a uz njih tu je i vezani brojač “incidenata” detektirane povišene temperature. Također, kroz cijeli prostor implementirani su mjerači vlage uz uređaje za umjetno ovlaživanje zraka, kako bi stvorili za virus nepovoljnu atmosferu od 60%+ vlažnosti.

wespa_2.kat_lounge
wespa_prizemlje_lobby_1
wespa_prizemlje_restoran_2

Foto: PR

Učitati još
Zatvori