COS ima divne detalje za dom za sve ljude sa stilom

COS ima divne detalje za dom za
sve ljude sa stilom

Poznati modni i lifestyle brend COS napokon je dostupan i hrvatskim kupcima, putem jučer službeno pokrenutog, hrvatskog izdanja njegova webshopa.

Za COS često znamo reći kako je high street brend krojen po mjeri arhitektica, dizajnerica i umjetnica, jer dizajn njegovih kreacija koketira s odjevnom avangardom i uvijek je gušt vidjeti kako su se COS-ovi dizajneri poigrali s volumenom i proporcijama. Svaki COS komad, koliko god jednostavan bio, redovito ima neki twist u dizajnu koji ga čini vrlo intrigantnim i koji zadržava pažnju promatrača.

Brend je također dio H&M grupacije i po svijetu se njegove trgovine nalaze na vrlo ekskluzivnim lokacijama, pa se tako u Sydneyju smjestio u staroj banci iz doba neoklasicizma, u Los Angelesu u kazalištu i tako dalje. COS je prisutan i u našem susjedstvu, u Ljubljani i u Beču, a dvije njegove trgovine nalaze se i u Budimpešti. Budući da brend ima mnogo obožavateljica (i obožavatelja) u Hrvatskoj, vijest da se njegov webshop napokon otvara u Hrvatskoj oduševila je mnoge.

Divni COS komadi za dom

Dok istražujete ponudu po webshopu, svakako svratite i u Home & Lifestyle kategoriju stranice, jer manje je poznato da COS ima i zbilja divne proizvode i detalje za dom, stvorene po mjeri svih ljudi sa stilom. Svoje favorite iz aktualne ponude za dom i stil života, mi smo vam izdvojili u nastavku – od sjajnih coffee table knjiga, preko beauty proizvoda pa sve do vaza i mirisnih svijeća!

Foto: COS

Učitati još
Zatvori