Božićno drvce s potpisom Christiana Louboutina krasi predvorje poznatog hotela

Božićno drvce s potpisom Christiana
Louboutina krasi predvorje poznatog hotela

Luksuzni londonski hotel Claridge’s, koji se nalazi u poznatoj četvrti Mayfair, svake godine angažira jednog poznatog modnog dizajnera da osmisli i okiti božićno drvce koje za vrijeme blagdana ukrašava njihovo predvorje. Prvu suradnju imali su s Johnom Gallianom 2009., prošle godine božićno drvce okitila je Diane von Furstenberg, a ove godine za božićnu bajku u predvorju zaslužan je slavni dizajner obuće, Christian Louboutin.

Božićna bajka slavnog Louboutina

Pet metara visoko božićno drvce je ukrašeno zlatnim i crvenim kuglicama, blistavim lampicama, lažnim snijegom, medenjacima u obliku cipela i zlatnom krunom na vrhu. Ukratko, drvce je raskošno jednako kao i par Louboutinki, a impresivna instalacija poziva goste na putovanje, pretvarajući hotelsko predvorje u bajkovitu ledenu šumu.

Pokraj drvca nalazi se vlakić The Loubi Express, a gosti su pozvani da u njegovom crvenom interijeru i intimnom okruženju uživaju u čaši šampanjca, probaju ekskluzivne koktele napravljene u suradnji s Louboutinom i uživaju u ukusnim jelima s hotelskog menija. Sve će vam to poslužiti ‘koktel kondukter’, a za dodatni ugođaj svirat će božićne pjesme. Želio sam u London donijeti malo Pariza. Putovanja su me oduvijek inspirirala i želio sam uhvatiti uzbuđenje i romantiku toga. Ima nešto nostalgično u putovanju vlakom. Podsjeća me na velike avature i putovanja kući, izjavio je slavni dizajner.

Rezervacija za večeru u Loubi Expressu nema, nego funkcionira po principu tko prvi dođe. Vlakić je otvoren od četvrtka do subote, od 17 sati do ponoći. Pa ako ovih blagdana planirate u London, znate gdje se trebate uputiti.

Foto: Claridge’s Hotel

Učitati još
Zatvori