Zavirili smo u novi dom najpoznatije talijanske influencerice Chiare Ferragni – ima i privatno kino
Zavirili smo u novi dom najpoznatije talijanske influencerice Chiare Ferragni – ima i privatno kino

Zavirili smo u novi dom najpoznatije talijanske influencerice Chiare Ferragni – ima i privatno kino

Talijanska blogerica i ‘it’ djevojka Chiara Ferragni je s 29,7 milijuna pratitelja na Instagramu jedna od najprepoznatljivijih blogerica, a njezina modna i beauty linija donijeli su joj svakako dodatnu svjetsku prepoznatljivost. Česta inspiracija kada su u pitanju modne kombinacije, ova Talijanka njeguje osebujan stil koji je prenijela i na uređenje novog doma.

The Ferragnez

Njezin luksuzan način života prikazan je i u reality showu The Ferragnez, a sada je s pratiteljima podijelila i djelić svog novouređenog doma. Raskošni penthouse velika je životna prekretnica za Chiaru i njezinog supruga Fedeza. Budući da je to njihova prva kupljena nekretnina nakon života u najmu, novi su dom zbilja odlučili pretvoriti u raskošnu vilu za svoju četveročlanu obitelj i ljubimca – psića Palomu. Prema prvim fotografijama možemo primijetiti da su njihova dječica – sin Leone i kćerkica Vittoria odobrili novi dom i uživaju u svakom kutku nove kuće.

Luksuzni dom četveročlane obitelji

Prilikom uređenja pazilo na svaki detalj, a ako je suditi prema prekrasnom svjetlom parketu koji prekriva cijeli stan, skulpturalnom stubištu, mramornoj kuhinji, privatnom kinu i prostranom dnevnom boravku gdje prevladava masivni ležaj, na uređenju se očigledno nije štedjelo.

Za uređenje ovog luksuznog stana zaslužan je tim iz 13.1 Architecture & Decora, a sudeći prema objavama, Chiara je i više nego zadovoljna odrađenim poslom.

Da ne duljimo, u nastavku donosimo nekoliko fotografija koje će dočarati luksuzan život ove poznate talijanske obitelji.

Teretana i privatno kino

Malo tko može uopće zamisliti da u vlastitom domu ima kino, ili barem dovoljno velik dnevni boravak u kojem se osjećamo kao da smo u kinu. Chiara i njezina obitelj mogu se pohvaliti i jednim i drugim. Privatno kino prekriveno je crvenim tapisonom i baršunastim crvenim ležajima koji jamče najudobnije gledanje omiljenih filmova.

Prostrani dnevni boravak

Za obiteljska druženja i popodnevni odmor, dnevni boravak je savršeni izbor. Neutralne i svijetle nijanse krase ovaj prostrani prostor, no prvo što nam upada u oči jest prostrani udoban ležaj iz kojeg se ne bismo micali.

Svijetle boje, walk-in ormar i luksuzni detalji

Obožavatelji dijele podijeljena mišljenja o uređenju novog doma. No, ipak najvažnije je da je ovaj dom najudobniji upravo onome kome je i namijenjen.

Učitati još
Zatvori