Pronašli smo fora načine kako urediti bundeve za Halloween
Pronašli smo fora načine kako urediti bundeve za Halloween

Pronašli smo fora načine kako
urediti bundeve za Halloween

Mnogi od nas će se danas posvetiti dekoriranju bundeva za Halloween. Iako ovaj običaj nije potekao iz našeg podneblja vrlo brzo nam se uvukao pod kožu i postao zabava za cijelu obitelj. Tržnice su prepune bundeva različitih veličina i oblika, a osim što se mogu pripremati na različite načine kao fin jesenski obrok, izrezbarene bundeve odlična su dekoracija za svaki balkon ili prozor.

Pustite mašti na volju

Bundeve možete klasično izrezbariti u oblike i likove koji vam se najviše sviđaju. Internet je prepun različitih DIY načina koji su efektni, a nisu komplicirani. Bundeva će fora izgledati i ako umjesto svjećice kroz nju provučete lampice ili ako ju objesite na špagu i iskoristite kao viseći dekor.

Crtanje po bundevama

Osim klasičnog rezbarenja bundeve možete pobojati u bilo koju nijansu. Potreban su vam samo kistovi i akrilna boja koju možete kupiti u bilo kojem hobby shopu. Za one koji imaju viška kreativnog elana crtanje po bundevama markerima ili bojama odlična je varijanta.

View this post on Instagram

Let’s get spooky ?

A post shared by Marisa Cavanaugh (@marisaxcav) on

Spooky mumije

Bundeve možete pretvoriti i u spooky mumije, tako da ih jednostavno obljepite gazom ili bijelom ljepljivom trakom. U raznim hobby shopovima možete kupiti ljepljive trakice, plastične oči, gumene pauke i sve to iskoristiti za kreiranje vaše neobične bundeve.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori