Brzi makeover kupaonice uz slatke Stradivarius detalje

Brzi makeover kupaonice uz slatke
Stradivarius detalje

Kako nestrpljivo iščekujemo modne kolekcije high street brendova, tako i početkom svake sezone rado zavirimo u njihove kolekcije za dom. Među najdražima nam je svakako Stradivarius koji svake godine oduševi s najboljim back to school/office dodacima – planerima, bilježnicama, pernicama i slično.

Novo ruho kupaonice uz ove prostirke

S početkom “nove radne godine” s jednakim žarom tražimo i detalje za osvježenje doma kako bi atmosfera bila potpuna, a točno ono što nam je trebalo pronašli smo u aktualnoj kolekciji. Brzi makeover kupaonice bit će potpun uz jednu od ovih prostirki jer nema boljeg osjećaja nego kad prvi jutarnji pogled, umjesto na hladne pločice, padne na jedan od ovih šarenih natpisa. A još je bolje kad i noge stanu na mekanu prostirku.

“Happy vibes”, “No Bad Days”, “Hola Bonita”, “Smile More”, samo su neki od natpisa koji bi vam mogli izvući osmijeh na lice, pogotovo ovako ispisani u veselim pastelnim nijansama. Nije niti važno pašu li vam boje u kupaonicu, ovakav jedan statement komad priča sam svoju priču. Pronađite ih sve na Stradivarius.com i u odabranim trgovinama brenda.

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori