Najljepše božićne kuglice koje želimo ove godine

Najljepše božićne kuglice koje
želimo ove godine

Iako smo tek na sredini listopada, omiljeni brendovi za uređenje interijera već su počeli predstavljati svoje prve božićne kolekcije. Svake se godine datumi lansiranja blagdanskih kolekcija pomiču sve ranije i ranije, a iako nam se prosinac čini još zaista daleko, već se možemo zamisliti kako pripremamo božićne keksiće ili kitimo bor. Ovih dana Zara Home predstavila je svoju božićnu kolekciju, a razveselile su nas i nove božićne kuglice omiljenog domaćeg brenda Marinski Heartmades.

Marinski Heartmades božićne kuglice

Svake godine osjećaj prave ugodne zimske ušuškanosti prizivaju nam božićne kuglice riječke dizajnerice keramike Marine Marinski. Nije potrebno vjerovati u Božić da biste povjerovali u njihovu magičnu moć. Razigrane, a istovremeno zimski elegantne, one naprosto zrcale zimsku pozitivu, nalazile se na božićnom drvcu ili bilo kojem drugom istaknutom mjestu vama bitnog prostora. Istu stvar, vjerojatno eksponencijalno uvećanu, odradit će i za vama drage ljude, kao najljepši božićni poklon.

Marina Marinski svakom se ukrasu posvećuje jednako predano, unoseći vlastitu zimsku igru u svaku ručno iscrtanu liniju. Ove godine inspiraciju je pronašla u Domaćima iz djela Ivane Brlić Mažuranić. Nazvane Droplets, božićne kuglice u obliku kapljice dolaze u nekoliko boja, od blijedo roze do tamnoplave. Bit će savršena dekoracija na vašem boru ili odličan poklon vašim najmilijima.

Osim kuglica u obliku kapljica, Marinski Heartmades brend ima i nove okrugle kuglice za bor u šest različitih boja, a njihova posebnost je u tome što na svaku možete napisati svoje ime. Ukoliko tražite jedinstven poklon za pod bor, ove će kuglice biti savršen odabir.

Sve Marinski Heartmades božićne kuglice možete pronaći i naručiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori