Božićne Chia Cups šalice osvojile su nas na prvi pogled

Božićne Chia Cups šalice osvojile
su nas na prvi pogled

Božić nam je sve bliže pa nas je već polako počela hvatati blagdanska groznica. S obzirom da ćemo ove godine više nego ikad prije vrijeme provoditi u svojim domovima, želimo kod kuće stvoriti onu pravu bajkovitu atmosferu. Omiljeni brendovi već su davno izbacili božićne kolekcije u kojima smo pronašli pokoju sitnicu za dom, a ne možemo odolijeti ni predivnim božićnim kuglicama koje nose hrvatski potpis.

Osim božićnih dekoracija kojima ćemo okititi kuću i bor, posebnu pažnju obraćamo i na posuđe s božićnim motivima. Pa kada smo ugledali božićnu verziju omiljenih Chia Cups šalica, odmah smo poželjeli jednu u svojoj kolekciji!

Božićne Chia Cups šalice

Nemoguće je da se dosad niste upoznali s preslatkim keramičkim Chia Cups šalicama iza kojih stoji Filipa Sorko. Počela ih je izrađivati prije dvije godine, a šalice s crnim točkicama na bijeloj pozadini, s pozlaćenim ručkicama, odmah su osvojile Instagram. Osim divnog dizajna, ove šalice krasi činjenica da je svaka od njih unikatna i totalno drugačija – nijedna nije iste veličine, a svaka je malo ili više iskrivljena, s gušćim ili rjeđim točkicama, s većom ili manjom ručkicom….

Ovog Božića Filipa nam je pripremila posebnu božićnu kolekciju šalica koje su nas osvojile na prvi pogled! Krase ih ručno oslikani zimski i blagdanski motivi pa će ih svatko, sigurni smo, poželjeti imati u svojoj kolekciji! Osim toga, božićna Chia šalica bit će predivan poklon dragoj osobi, a evo kako možete doći do nje!

Kako kupiti božićnu Chia Cups šalicu?

S obzirom da se radi o limitiranoj kolekciji, Filipa je odlučila da nema predbilježbi. Umjesto toga, svake će nedjelje, počevši od sutra pa sve do 15. prosinca, na svom Instagram Storyju izbaciti kolekciju od 20-ak šalica i tko se prvi javi u inbox – njegovo! Cijena šalice je 220 kn.

Ispijanje prve jutarnje kave ili čaja bit će puno slađe uz jednu od ovih divnih šalica pa ukoliko ju želite kupiti, pratite sutra Filipin Instagram profil!

Foto: Filipa Sorko

Učitati još
Zatvori