Impresivni Boutique hotel koji se smjestio u top 10 najboljih na svijetu
Impresivni Boutique hotel koji se smjestio u top 10 najboljih na svijetu

Impresivni Boutique hotel koji se smjestio
u top 10 najboljih na svijetu

Ako planirate putovanje na neku egzotičnu destinaciju, pronašli smo lokaciju koja će vas oduševiti.

Na listi država koje želimo posjetiti nalazi se Meksiko. Osim glavnog grada koji je glavno odredište mnogim turistima, valja istražiti i nešto manje razvikana mjesta. La Punta Zicatela popularno je mjesto za surfanje u Puerto Escondidu, Oaxaca. Poznato je po svojim impresivnim valovima, što ga čini omiljenim odredištem među iskusnim surferima.

Boutique hotel s impresivnom arhitekturom

Ova predivna pješčana plaža idealna je za one koji traže mjesto za opuštanje, uživanje u suncu, ali i one koji tragaju za aktivnijim odmorom. Osim surfanja, ovdje možete uživati u nizu drugih aktivnosti. Ovo je mjesto dom brojnim kulturnim atrakcijama, poput živopisne tržnice u Puerto Escondidu i obližnje lagune, koja je utočište raznim divljim životinjama.

Nakon aktivnog dana, valja napuniti baterije, opustiti se i uživati u vremenu posvećenom samo sebi. Ovdje se smjestio i predivni boutique hotel koji nas je osvojio svojom arhitekturom, a zahvaljujući posebnosti renomirani magazin Dezeen smjestio je ovaj hotel u top 10 najboljih hotela za 2022.

Casa TO

Smještena u La Punta Zicatela, 15 minuta od međunarodne zračne luke Puerto Escondido Casa TO osmišljena je s namjerom stvaranja prostora od prirodnih materijala i jednostavnih oblika integriranih u prirodno područje; poštujući okoliš i stvarajući prvi dizajnerski hotel s ugostiteljskim iskustvom na tom području.

Svojom arhitekturom, uređenjem interijera i atmosferom ovaj hotel kao da poziva na kontemplaciju, na promatranje, opuštanje i uživanje. Casa TO nalazi se u nacionalnoj prijestolnici surfanja, a spaja upečatljivu arhitekturu, gastronomiju i zabavne sadržaje. Osim toga, nalazi se nedaleko od plaže i okružena je prirodom koja vam omogućuje potpuni mir i uživanje u zvukovima, mirisima i bojama.

Casa TO dizajnirana je da predstavi ljepotu detalja i poziva da doživite koheziju prirode i arhitekture.

Mjesto za potpuni odmor

Hotel raspolaže s 9 apartmana u kojima se gosti mogu skloniti od vrućine i gužve, široke ponude barova i restorana udaljenih svega 350 metara, 6 apartmana u prizemlju sa zasebnim uređenim vrtom te 3 apartmana s terasom na kojoj možete uživati u vanjskoj kadi.

Kako izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku, a sve informacije pronađite na službenoj web-stranici.

Foto: Jaime Navarro

Foto: Profimedia, Jaime Navarro, Instagram (@martuelle35mm, @casato)

Učitati još
Zatvori