Stari mlin na Mrežnici pretvara se u mali boutique hotel

Stari mlin na Mrežnici pretvara se
u mali boutique hotel

old-mill-6

U posljednjih par godina imamo priliku svjedočiti značajnom razvoju hrvatske turističke ponude. Brojni su hoteli otvorili svoja vrata, obnovljeni ili iz temelja izgrađeni, kako bi privukli nove goste. Uglavnom smješteni na Jadranu, neki su u svojoj misiji itekako i uspjeli, no oduvijek nedostaje kvalitetnog sadržaja na nekim drugim prekrasnim lokacijama u zemlji, a jedna od njih je svakako i rijeka Mrežnica.

old-mill-9

Popularna kao izletnička destinacija, mjesto za kupanje i uživanje u prirodi, rafting i vodene sportove, okružena je uglavnom privlačnim obiteljskim domaćinstvima i kućama za odmor, no ne i genijalnim hotelima. No to će se uskoro promijeniti jer se na obali rijeke planira otvaranje malog boutique hotela na mjestu starog mlina.

old-mill-8

Boutique hotel The Old Mill

Tim arhitektonskog studija Lotus Architecti zadužen je za transformaciju, a sljedeće će godine oronuli mlin postati The Old Mill hotel s ciljem pretvaranja Mrežnice u poželjnu wellness destinaciju. Hotel će imati deset soba, na krovu će biti uređena terasa i sunčalište, a u ponudi će imati i bazen i saunu za potpuno uživanje. Samo dvadesetak minuta od Karlovca, mali boutique hotel sigurno će privući brojne goste željne odmora u opuštajućem zelenilu na obali rijeke.

old-mill-7

old-mill-3 old-mill-2

Foto: Lotus Architecti

Učitati još
Zatvori