Boutique hotel Mali raj smjestio se u romantičnoj uvali nadomak Opatije

Boutique hotel Mali raj smjestio se u
romantičnoj uvali nadomak Opatije

Boutique hotel Mali raj idealno je mjesto za odmor daleko od gradske gužve. Smješten je na samoj morskoj obali u romantičnoj uvali između Opatije i Ičića. Uz to što na ovom mjestu možete prepustiti odmoru tik uz more, ljubazno osoblje hotela koje nastavlja dugogodišnju ugostiteljsku tradiciju obitelji Sesar organizirat će na vaš zahtjev i uzbudljive izlete kako biste upoznali  okolna mjesta i primorsku kulturu življenja. Duge šetnje uz more i miris borova jedinstvena su relax zona.

 

Interijer Boutique hotela Mali raj

Interijer Boutique hotela Mali raj koloristički je vrlo ugodan i sobama prevladava bež, bijela i plava boja, što je skladno uklopljeno u cjelokupni dojam mediteranske mirnoće. Jednostavnost i čiste linije neće odvlačiti vašu pažnju od odmaranja u udobnom ambijentu. Gostima je na raspolaganju i estetski centar, usluga masaže i pedikure. A za dodatno opuštanje tu je i unutarnji grijani bazen.

Hrana i piće

Boutique hotel Mali raj opravdava svoje ime i gastronomskom ponudom. Ovdje ćete moći kušati mediteranske specijalitete i jela tipična za područje Istre i Primorja. Na terasi ćete moći ispijati koktele, a hotelski restoran nudi i izdašnu ponudu kvalitetnih istarskih vina.

Svi koji su ljubitelji mirnog odmora bez buke i gužve, ovdje će pronaći svoje savršeno mjesto za odmor. Planinarenje na Učku, brodski izleti Kvarnerom i udobnost na prvom mjestu, ovo mjesto čine prvim izborom za one kojima je važna privatnost i aktivan odmor uz more. Svoj odmor bookirati možete ovdje.

 

Foto: Boutique hotel Mali raj

Učitati još
Zatvori