Evo zašto su skandinavske Bolia sofe osvojile svijet

Evo zašto su skandinavske Bolia
sofe osvojile svijet

Lomi Bolia sofa

Bolia sofe osvojile su internet i u posljednje vrijeme viđamo ih posvuda. Ovaj brend sinonim je za skandinavski dizajn, a odlikuju ga vrhunska izrada, najkvalitetniji materijali i skandinavska tradicija oblikovanja. Ove sofe možete pronaći u Interi i to na posebnom popustu od 20% koji traje do 28.veljače.

Intera

Intera, kultni zagrebački izložbeni prostor namještaja, krajem godine se na svoju 25-godišnjicu preselio u Ulicu kralja Držislava, u blizinu inspirativnog Meštrovićevog paviljona, ulicu koja se sve više profilira kao mjesto ljubitelja dizajna, arhitekture i interijera.  Intera nije koncipirana kao saloni namještaja u koje kupac dođe po određeni proizvod, te ga kupi po sistemu plati-nosi, ona nudi nadahnuće za kreiranje vlastitog životnog prostora. Ako još niste posjetili novi Interin prostor, sada je idealna prilika da to učinite, a tom prilikom možete uživo vidjeti Bolia sofe i sami se uvjeriti zašto su zaludile svijet.

Noora Bolia sofa

Bolia sofe

Inspirirani prirodom koja ih okružuje, skandinavski dizajneri razvili su ovaj brend koji savršeno odražava jednostavnost i čistu ljepotu prirode. Prirodni i održivi materijali pretvoreni u predivan bezvremenski dizajn odlika su ovog brenda. Napravljeni tako da s ostatkom prostora tvore smirujuće, luksuzne i lijepe prostore. Boila sofe klasičnog izgleda savršeno će se uklopiti u minimalističke interijere, a njihova udobnost i bezvremenski dizajn oduševit će sve ljubitelje skandinavskog stila. Kvalitetne, udobne i jednostavne za održavanje – njihove su glavne karakteristike. Možete birati između svijetlih bež i prirodnih smeđih boja, a sve su na akciji od 20 % do kraja mjeseca.

Cosima Bolia sofa

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori