Ovaj boho-skandi stan oličenje je savršenog interijera
Ovaj boho-skandi stan oličenje je savršenog interijera

Ovaj boho-skandi stan oličenje je
savršenog interijera

Nemali broj puta u redovitom scrollanju Instagramom, zatitra nam srce kada naiđemo na prekrasno uređene interijere. Neki su ljudi posvetili jako puno pažnje, brige i vremena kako bi njihov dom izgledao savršeno, barem na slikama. Iako znamo da u stvarnosti to doista ne mora biti tako volimo se inspirirati nečijom bezgrešnom estetikom. Jedan od takvih profila je i moja_wiejska_sielanka. 

Skandi i boho kombinacija 

Nekako jednostavan, a opet profinjen s promišljenim detaljima – tako bismo mogli opisati ovaj stan. Uređenje u skandinavskom stilu s boho elementima jednostavno obožavamo i smatramo nepogrešivim. Naime, čak i oni skloni pretjerivanju ako krenu u uređenje u ovom stilu teško da će moći napraviti velike greške. Odlikuje ga upravo to neopterećenost, svijetle boje, prirodni materijali poput ratana ili drveta te minimalistički dizajnerski pristup. Možete se poigrati vintage i modernim namještajem i uvijek će izgledati dobro u kombinaciji. 

Jesen je vrijeme za preuređenje 

S obzirom na to da je jesen godišnje doba promjena i priprema za zimu vrijeme je i za promjene u našim domovima. Sad je trenutak da svoje interijere pretvorite u prave cosy oaze. Krenut ćemo s velikim pospremanjima i reorganizacijom prostora, a nerijetko možemo učiniti puno s nekoliko malih detalja. Skandinavski stil odiše profinjenošću upravo zbog tih detalja. Svijetle boje, kako na zidovima tako i na namještaju, dat će prostoru otvorenost i prozračnost, a sitni minimalistički detalji taj dizajnerski touch. Pletene košare i cvijeće u decentnim vazama karakteristične za boho stil, unijet će dašak prirode u vaš dom, a minimalistički posteri na zidu pretvorit će vaš prostor u pravu malu galeriju. Inspirirajte se ovim stanom i dočekajte zimu u skandi-boho stilu.

Učitati još
Zatvori