Blush tonovi za interijer u kojem želimo provesti svaki trenutak

Blush tonovi za interijer u kojem
želimo provesti svaki trenutak

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli norsuHOME (@norsuhome)

Sve one predivne puderaste nijanse roza tonova koje pronalazimo u kozmetičkoj torbici odlično funkcioniraju i u interijeru. Tople boje rumenila i ruževa odlično djeluju na raspoloženje. Umirujuća energija i profinjenost pravi su izbor za uređenje prostora u kojemu želimo provoditi vrijeme.

Zamislite samo sobu nježnih tonova, kombinacija bež, bakrene i roza s naglašenim detaljima zagasitijih, ali potpuno neodoljivih nijansi koje pronalazimo u paleti rumenila. Takvi prostori pravi su kutak idile.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A N I T A (@anitacelikk)

Blush boje za dnevne boravke i spavaće sobe

Dizajneri interijera najčešće preporučuju puderaste, tople tonove tzv. blush boje za dnevne boravke i spavaće sobe. One će zaogrnuti prostor jedinstvenim šarmom cozy ugode. Također naglašavaju kako je blush paleta boja idealna za male prostore jer ih otvara i čini još vedrijima i toplijima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SLAY MY PRINT (@slaymyprint)

Blush elegancija

Ovoj paleti pridružuju se i profinjene boja šampanjca i boja slonovače, vanilije, bisera, lješnjaka i bijele kave pa će prostor upotpunjen ovakvom paletom odisati elegancijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kate Spiers (@kate.lavie)

Blush tonovi unose u interijer romantiku i nježnost. A dodavanjem akcenata u dubljim i tamnijima nijansama prostor će se razigrati i dobiti na dramatičnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S a r a h // S t y l i s t (@thebearcubclub)

Moderni i minimalistički prostori idealan su ambijent za unošenje blush tonova. Savršeno će funkcionirati s baršunastim prekrivačima, artističkim detaljima na zidu te decentnim jastucima. Odlučite li se za boju zidova u blush nijansama pretvorit ćete ga u topao ambijent naglašene estetike. Dovoljno je samo još malo detalja, poput efektne vaze, okvira za slike i lijepog cvjetnog buketa da prostor preplavi ženstvena energija s puno stila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Renée Case (@renee.case)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori