Čarolija blagdanskog stola: Inspirirajte se ovim božićnim kolekcijama
Čarolija blagdanskog stola: Inspirirajte se ovim božićnim kolekcijama

Čarolija blagdanskog stola: Inspirirajte
se ovim božićnim kolekcijama

Blagdanski duh nije samo u zraku, već i na vašem stolu! Kako biste ove blagdane učinili nezaboravnim, predstavljamo vam tri jedinstvene Domo blagdanske kolekcije koje će vaš dom obasjati toplinom i elegancijom.

Holly – Bezvremenska klasika i toplina

Holly kolekcija dizajnirana je da stvara topao i ugodan ambijent koji će oživjeti svaku blagdansku večer. Savjet: Postavite svjetlosne detalje, poput svijeća u zlatnim držačima ili malih LED lampica, kako biste dodatno naglasili čaroliju. Ova kombinacija će stvoriti topli, ugodan ambijent te će istovremeno dodati dozu intime vašem blagdanskom stolu. Sada je vrijeme da pustite maštu na slobodu i stvorite nezaboravan prostor gdje se tradicija susreće s modernim šarmom.

Wish – Jednostavnost i elegancija

Wish kolekcija jednostavno odiše svježinom i elegancijom, stvarajući ugodan i čist izgled koji će osvježiti vaš blagdanski stol. Snaga ove kolekcije leži u jednostavnosti i čistom dizajnu. Savjet: Razmislite o postavljanju male vaze s borovim grančicama kao središnjim dijelom stola. To će stvoriti miran ambijent, a svijeće ili lampice među grančicama dodatno će naglasiti čaroliju.

Eve – Moderna nota blagdana

Za one koji vole modernu notu blagdanskog uređenja, Eve kolekcija nudi rozu toplinu s detaljima srebrnih borića. Ova kombinacija stvara sofisticiran i suvremen dojam. Savjet: Dodajte srebrne svijećnjake i roze kuglice kako biste naglasili eleganciju ovog blagdanskog stila.

Svaka od ovih kolekcija ne čini samo dekoraciju stola, već i ukupno blagdansko iskustvo. Osim klasičnih stolnjaka i nadstolnjaka, ove kolekcije obuhvaćaju rukavice za kuhinju, kuhinjske hvatače, ukrasne jastučnice i pregače – sve što vam je potrebno za savršeno blagdansko okupljanje. Sve to možete pronaći u prodavaonicama Naš dom ili naručiti uz nekoliko klikova na Brands & Trends webshopu.

Savjet za stvaranje čarobnog blagdanskog stola

Uključite cijelu obitelj u stvaranje blagdanskog čuda! To ne samo da će rezultirati prekrasnim stolom, već će stvoriti i posebna blagdanska sjećanja.

Ove Božićne kolekcije nisu samo predmeti, već priče. Svaki komad nosi sa sobom djelić čarolije koja će oživjeti vaš dom i unijeti toplinu u vaše srce. Ima li boljeg načina za proslavu blagdana nego stvaranje vlastite čarobne priče?

Foto: PR

Učitati još
Zatvori