Kako će izgledati ovogodišnji blagdanski vjenčići?

Kako će izgledati ovogodišnji
blagdanski vjenčići?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia (@faith.love.hope__) on

Za nekoliko dana gradske ulice zabljesnut će u svoj raskoši božićnih lampica i dekoracija. Ovo idilično doba godine s razlogom toliko volimo. Vjenčići, kuglice, svijeće i ukrasi već su osvanuli u mnogim domovima s obzirom na to da se i prva svijeća na adventskom vijencu pali uskoro. Kao i svake godine, na društvenim mrežama cijeli hype oko uređenja doma u blagdanskom ruhu počinje poprilično rano, već početkom studenog. Dekorateri se međusobno ‘natječu’ čiji dom će biti ljepše ukrašen, a vjenčići čine nezaobilazan detalj cijele priče. Krase zidove, kamine, stolove i trijemove ulaznih vrata nekih od najljepših domova Instagrama. Njihova svestranost čini ih izvrsnom dekoracijom koji će u dom donijeti praznike prije njihovog službenog kalendarskog početka. Kako će ove godine izgledati popularni vjenčići i koje boje će dominirati, pogledajte u nastavku.

Vjenčići koji će uljepšati kućna druženja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veniec od sestier (@veniecodsestier) on

Na adventskom vijencu, prva svijeća se tradicionalno pali prve nedjelje u studenom. Na gotovo svakom uglu mogu se pronaći raskošni primjerci koji će uljepšavati blagdanske stolove. Osim što prva upaljena svijeća označava i službeni početak odbrojavanja do Božića, vjenčići imaju ulogu stvaranja tople atmosfere u domu. Kako bi okupljanje obitelji i prijatelja oko stola, uz fine recepte i onaj ‘praznički’ osjećaj bio još ljepši, svake godine iznova nas osvoje neki novi, maštoviti pristupi dekoraciji doma. Vjenčići na kućnim vratima i trijemovima osim što šalju poruku božićne dobrodošlice svim gostima, eksterijer doma pretvaraju poput onog iz popularnih američkih filmova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aya maejima (@aya.wreath) on

Uređenje doma u 2018. godina bilo je obilježena miksom stilova, tako smo uživali u minimalističkim, raskošnim, skandinavskim i modernističkim detaljima. Sve se više napušta koncept onih umjetnih koji često i izgledaju vrlo neprirodno. Zimzeleno granje izgleda neodoljivo čak i ako ga ne planirate pretjerani kititi. Božićni vjenčići osim na stolu svoju popularnost sve više dobivaju i u obliku visećih instalacija. Umjesto slikama, dekorateri upravo njima sve češće ukrašavaju zidove. Činjenica da su toliko popularni leži u tome da ih je jednostavno izraditi kod kuće. Potrebna vam je dobra špaga, nekoliko šiba s kojima ćete formirati krug te grančice borovine ili drveta po izboru. Kako bi ukrasi stajali na mjestu, pričvrstite ih pribadačom ili silikonskim pištoljem. Kao najpoželjniji vijenci istaknuli su se oni jednostavni, prirodni bez previše ukrasa, ali jednako efektni, ukrašeni suhim citrusima, bobicama i štapićima cimeta.

Unikati iz kućne radinosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by By Alexis M. (@thehagenranch) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Wittig (@utatiany) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brenda ?Wishing Well Acres (@wishingwellacres) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robótka Ręczna (@robotka.reczna) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maddalena Guizzi (@maddyguizzi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kavárna / Květinové Studio (@kafekytka) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aya maejima (@aya.wreath) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori