I ne tako tipične božićne lampice dolaze u obliku biljnih terarija

I ne tako tipične božićne lampice
dolaze u obliku biljnih terarija

Blagdansko razdoblje nije potpuno bez raskošnih dekoracija, a u potrazi za najefektnijim i najoriginalnijim detaljima, svake godine pronalazimo nove brendove koji nas oduševljavaju svojim inovativnim idejama pretočenim u savršei blagdanski dekor. BILJKE.PLANTS bez sumnje je jedan od malih brendova čije su nas dekoracije oduševile – kako zbog efektnog izgleda, tako i zbog neočekivanog zelenog pomaka koji ih krsi.

BILJKE.PLANTS najzeleniji je hrvatski mikro brand kojemu je misija ozelenit svaki kutak Hrvatske, posebno u blagdansko doba. Nakon šarmantnih kuglica od 100% recikliranog stakla u kojima su posađene biljke koje su nas osvojile prošle godine, BILJKE.PLANTS ove su godine proširile svoju zelenu blagdansku ponudu jelkom u kokedami i biljnim terarijima koji su se odmah istaknuli kao savršena dekoracija za svaki dom i savršeni božićni poklon za sve ljubitelje biljaka. Posljednji hit iz BILJKE.PLANTS radionice posebno će vas oduševiti – stigle su najzelenije lampice.

Zelene i jako cool: BILJKE.PLANTS terarij lampice

Terarij dizajnerica Ana Hrgovčić u sklopu svog brenda BILJKE.PLANTS predstavila je terarij lampice kao ultimativnu božićnu dekoraciju. Terarij lampice stvaraju pravu feels like home atmosferu i svijetle toplim žutim svijetom. Osim toga lampice su neodoljivo fotogenične i osvajaju na prvi pogled.

BILJKE.PLANTS terarij lampice su duge 2 metra te sadrže 20 malih terarija. Svaka staklenka nudi dom zelenoj
polarnoj mahovini. S obzirom na to da je mahovina stabilizirana ne morate ju baš nikada.


BILJKE.PLANTS terarij lampice kao i druge zelene božićne dekoracije možete pronaći na biljkeplants.com, a sve zelene novosti i novitete brenda BILJKE.PLANTS pratite na njihovom Instagram profilu @biljke.plants.

Foto: BILJKE.PLANTS

Učitati još
Zatvori