Beograd na vodi – jedna od najuzbudljivijih urbanih četvrti u Europi

Beograd na vodi – jedna od
najuzbudljivijih urbanih četvrti u Europi

Beograd na vodi, tj. Belgrade Waterfront je novi urbani centar u Beogradu smješten na milijun kvadratnih metara, koji nudi prvoklasni stambeni i poslovni prostor. U sklopu projekta nalaze se hoteli svjetske klase, mjesta za kulturu, obrazovne institucije, moderni zdravstveni centri i širok spektar atrakcija i objekata za odmor i zabavu. Također, otvara i nove javne površine, stavljajući pješačke i biciklističke zone u prvi plan i donosi novi impuls u kulturni život Beograda. Da će Beograd na vodi po svom završetku gradnje postati jedna od najuzbudljivijih urbanih četvrti u Europi uvjerili smo se tijekom putovanja u srpsku metropolu povodom Međunarodnog sajma turizma, a u organizaciji Turističke organizacije Beograd i Međunarodnog sajma turizma Place2Go.

Beograd na vodi

Radi se o jednoj od najuzbudljivijih urbanih četvrti u Europi, u okruženju koji omoguavai komforan i ispunjen život u domu i susjedstvu. Belgrade Waterfront ima promenadu, parkove, igrališta, boravke, fitness, teretane, shopping, restorane, barove, kafiće, privatan parking te od ljeta 2019. pristanište za čamce i brodove. No, krenimo redom… Koji sve objekti čine Beograd na vodi?

BW Metropolitan po završetku projekta bit će jedna od prepoznatljivijih stambena zgrada, koja dočekuje goste Beograda na vodi zahvaljujući svojoj poziciji na početku glavne avenije, a koja prolazi kroz cijeli kompleks . Odlično je povezana s drugim djelovima grada kroz mrežu javnog prijevoza. Do Sava Promenade, poslovnih prostora i hotela svjetske klase, BW Galerije i Kule Beograd stiže se kratkom i opuštenom šetnjom.

Upravo je zbog svjetlosti stambena zgrada u okviru Beograda na vodi dobila ime Aurora, jer će svojim budućim stanarimasvjetlosću obogatiti život. Veliki prozori donosit će puno prirodnog svjetla do svakog kutka u izuzetno udobnom stanu. Brojne pogodnosti kao što su privatna garaža i igralište pružit će kvalitetu i udobnost u svakodnevnom životu.

BW Residences objekt je useljen u lipnju 2018. godine i odličan je izbor za mlade urbane profesionalce i poduzetnike, kao i za obitelji u potrazi za kvalitetnim životnim okruženjem. U okviru zgrade postoje dva bazena (za odrasle i za decu), 24/7 recepcija i concierge, teretana, dječja igraonica, dva zajednička podijuma – terase na kojima se nalazi igralište, staze za šetnju, klupe, zelene površine… Sve ovo je na raspolaganju stanarima. Stanovi su opremljeni velikim terasama s otvorenim pogledom na rijeku i grad. Dobro su osvijetljeni i primaju veliku količinu prirodne ventilacije.

BW Arcadia nudit će budućim stanarima sve pogodnosti doma iz snova: predivne, svjetle stanove koji zadovoljavaju sve osobne i obiteljske životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje sa širokim izborom mogućnosti za rekreaciju, uz dodatne pogodnosti obližnjih trgovinskih, gastronomskih i zabavnih sadržaja – što god da se poželi, na jednom je mjestu.

BW Arcadia planiran je u centralnoj zoni kompleksa Belgrade Waterfront, u drugom redu od Sava Promenade. Bit će okružena šetalištem s drvećem, pješačkim i biciklističkim stazama dugim 1 km i to na samo nekoliko koraka od parka BW Central.

Okružena zelenilom sa svih strana, BW Arcadia je ograničena avenijom s drvoredom s južne strane. Zgrada je također locirana u neposrednoj blizini znamenitosti BW Galerija i Kula Beograd.

Zahvaljujući pažljivo planiranoj orijentaciji zgrade i ugradnji velikih prozora u svim stanovima, uključujući i balkonske prozore od poda do stropa, svi stanovi imaju impresivne pogleda – bilo na rijeku ili na grad.

S druge strane, upravo u izgradnju, BW Magnolia nudit će životni stil na zavidnom nivou – na sigurnoj i mirnoj lokaciji nadomak gradske vreve, komercijalnih i rekreativnih sadržaja. Radi se o ekskluzivnim niskoetažnim objektima s apartmanima za luksužno življenje, a sve u neposrednoj blizini beoemske četvrti Savamala.

Glavne atrakcije koje nudi Belgrade Waterfront obuhvatit će bogat izbor najposjećenijih kafića, specijaliziranih restorana i svjetski poznatih dućana, na samo nekoliko minuta hoda.

The St. Regis Belgrade and The Residences at The St. Regis Belgrade bit će smješteni u Kuli Beograd koja će s 168 metara visine postati novi simbol Beograda. Na vrhu Kule nalazit će se vidikovac sa kojeg će se videti cijeli grad i okolina. Pažljivo odabrana umjetnička dela, jedinstvena građa i materijali cijelog kompleksa inspirirani su veličanstvenom rijekom Savom, povijesnim delom grada i njegovim okruženjem. Prirodni tonovi stvaraju bezvremensko i ugodno iskustvo, a brončani dijelovi istaknuti su kako bi se oživjela uobičajena stambena unutrašnjost. Stanovi ove lokacije namijenjeni su ljudima od stila, koji teže životu iznad granica uobičajenog.

BW Vista se sa svojim čistim i jednostavnim linijama harmonično uklapa se u okruženje Beograda na vodi. Udobni i elegantni stanovi s dodatnim pogodnostima i sjajnim panoramskim pogledima na rijeku i grad pravi su izbor za ljude u potrazi za pametnom investicijom i kvalitetnim stanovanjem. BW Parkview nudi niz odličnih pogodnosti, od kojih izdvajamo uređen vrt u atriju i etažu s dućanima, supermarketom i drugim maloprodajnim objektima. BW Vista i BW Parkview svoje prve stanare primit će ovog ljeta.

Odmah preko puta je BW Park koji će svoja vrata budućim stanarima otvoriti krajem ovog proljeća. Radi se o jedinstvenom utočištu za obitelji s djecom, odnosno sve koji traže prirodnu oazu, mir i svjež zrak u samom centru grada. Lociran u najvećem urbanističkom projektu u Beogradu, u Beogradu na Vodi, trenutno u izgradnji, BW Galerija se nalazi u strogom centru grada na obali rijeke Save, na jednoj od najpristupačnijih lokacija u gradu od 1.8 milijun stanovnika, i donosi usluge shoppinga, kafića, restorana i dr.  Svim svojim stanovnicima i posjetiteljima. Svoja vrata posjetiteljima otvorit će 2020. godine.

Toplina i otvorenost stanovnika Beograda, restorani i kafići koji odišu životom danju i noću bez obzira na to koji je dan u tjednu, bogata gastronomska ponuda i prilike za shopping razlozi su zbog kojih svake godine sve više turista posjećuje Beograd tijekom svih godišnjih doba. Centar svega tijekom narednih godina će biti – Beograd na Vodi / Belgrade Waterfront. Sa stambenim i poslovnim dijelovima svjetske klase, luksuznim hotelima, kulturnim događajima, obrazovnim institucijama, modernim zdravstvenim uslugama i pogodnostima te širokim opsegom aktivnosti tijekom slobodnom vremena, Beograd na Vodi donosi drugačije življenje, apsolutno po mjeri čovjeka, svih lifestyleova.

Učitati još
Zatvori