Zagreb ima novi hotel: Bazen na krovu s pogledom na grad samo je jedan od njegovih aduta
Zagreb ima novi hotel: Bazen na krovu s pogledom na grad samo je jedan od njegovih aduta

Zagreb ima novi hotel: Bazen na krovu s pogledom na grad samo je jedan od njegovih aduta

Proljeće je stiglo, sve se polako budi, grad je sve življi, a u potrazi za novim mjestima gdje možemo uživati u kavi ili treningu razveselila nas je vijest da Zagreb dobiva novo ‘it’ mjesto koje spaja sve to zajedno. Naime poznati zagrebački hotel Panorama je zahvaljujući sinergiji arhitektonskog Studija UP i umjetnika, dizajnera Silvija Vujičića dobio novo ruho i otvorio vrata pod imenom Zonar. Hotel u srcu vibrantnog grada osmišljen je kao urbana oaza regeneracije u koju se rado vraćate nakon uspješnog dana. U poznatom Trešnjevačkom kvartu na adresi Trg Krešimira Ćosića 9 pronaći sve što vam je potrebno za opuštanje i regeneraciju – prava oaza da tijelo i duh.

Hotel inspiriran urbanim načinom života

Hotel Zonar Zagreb, uz hotele Jadran i International, pripada Maistrinom brendu City Vibes, a koji je inspiriran Downtown athletic clubom u New Yorku. Arhitektura i dizajn hotela inspirirani su postmodernom arhitekturom i urbanim životnim stilom što zajedno daje jedan savršeni sklad i ugodnu atmosferu. Dizajniran kao urbana oaza za profesionalne sportaše, dinamične poslovne ljude i progresivne građane na odmoru, hotel raspolaže s 285 pažljivo uređenih i opremljenih soba i suiteova, 2 a la carte restorana, barom, deli shopom, bazenom na krovu s panoramskim pogledom na Zagreb, teretanom te 9 višenamjenskih kongresnih dvorana.

Moderno uređene sobe

Kako bismo bili produktivniji, svakako nam je potreban odmor i pozitiva atmosfera. Sobe su dizajnirane kao oaze mira i opuštanja, a veliki prozori daju na biranje – privatnost ili otvorenost. Na 19 katova hotela raspoređeno je 285 moderno uređenih soba – od monokromatskih, onih presvučenih drvenim oblogama ili vinilom, preko soba industrijskog stila, do soba s raskošnom kadom uz prostrane prozore i velikih, kutnih suiteova s panoramskim pogledom na grad.

U Zonaru možete birati između šest kategorija soba i suiteova: Monochrome sobe, Monochrome Tribe sobe, Hangout Edition sobe, Zonar Sanctum ili Zonar Spacebath sobe te Zonar Reflections ili Zonar Clouds suiteovi.

Kondicija je važna

Užurbani stil života zahtjeva dobru kondiciju pa uz vrhunski opremljeni fitness studio ovdje možete pronaći i dodatni studio za treninge te dva zemljana teniska terena. Još jedna posebnost ovog hotela je panoramski lift, odnosno outdoor lift s panoramskim pogledom na grad koji će sigurno oduševiti svakog gosta.

Posebno gastronomsko iskustvo

Budući da treniranje i dobra hrana idu zajedno, a gastronomija postaje jedan od ključnih motiva pri odabiru lokacije, ovdje ćete imati prilike iskusiti jedno malo drugačije gastronomsko iskustvo. U sklopu hotela tako će se nalaziti restoran Skinny Pig čija su jela podijeljena u četiri razrađena nutricionistička jelovnika (Energy, Carb free, Fitness i Sin), restoran s terasom Skinny Pig Steaks posvećen steakovima od ribe i mesa, kao i Cherry Pop bar s bazenom na krovu hotela. Upečatljivi take out store Official Salmon Deli, umjesto uobičajene kalorične hrane za van, donosi pravo osvježenje na zagrebačku scenu dostave hrane s jelima na bazi ribe. U hotelskom baru Skin2Skin pripremaju nekoliko tematskih evenata.

Bazen s panoramskim pogledom

Poželite li uživati u romantičnoj večeri s pogledom, na krovu hotela nalazi se glavni adut, spektakularni bazen s kojeg se pruža panoramski pogled na grad. Sve u svemu, prava oaza za uživanje usred grada odličan je odabir za bijeg od užurbane svakodnevice.

Učitati još
Zatvori