Pronašli smo divnu ručno rađenu keramiku koju želimo u vlastitom domu
Pronašli smo divnu ručno rađenu keramiku koju želimo u vlastitom domu

Pronašli smo divnu ručno rađenu keramiku
koju želimo u vlastitom domu

Ručno rađena keramika ima posebno mjesto u našem životnom prostoru, a posebice ako je unikatna i ako može poslužiti kao super dekorativni predmet. Uvijek volimo popiti jutarnju kavu iz naše najdraže ručno rađene šalice, ali jednako tako volimo i ukrasiti naš životni prostor kul keramikom. Do sada smo na našem portalu podijelili zbilja divne kreativce koji izrađuju još divniju ručno rađenu keramiku, no talentiranih kreativaca nikad dosta. Jedan Instagram profil s posebnom keramikom koji nam je zapeo za oko je Artera Studio.

Artera Studio ručno rađena keramika koju obožavamo

Dekorativna keramika jedna nam je od dražih, a Artera Studio radi zbilja divne komade koji se mogu idealno uklopiti u svaki životni prostor. Ova keramika nije namijenjena za konzumaciju hrane, već izričito služi kao dekorativni predmet. S njom možete upotpuniti dnevni boravak ili spavaću sobu, a keramika u obliku školjke odlično može poslužiti i za odlaganje nakita.

Artera studio počeo je s izradom keramike 2021. godine, a bazira se u Puli. Svi proizvodi su ekološki prihvatljivi, a izrađeni su miješanjem gipsa i akrilne smole, na vodenoj bazi bez kemijskih otapala. Proizvodi se rade po narudžbi i potrebno je 3 do 5 dana za izradu, nakon čega ova prekrasna keramika stiže na vašu adresu. Komadi se održavaju vlažnom krpom ili se mogu oprati laganom sapunicom. Ukoliko vam se, kao i nama, svidjela ova keramika, možete ju naručiti preko Instagram Directa Artera Studio stranice.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori