Kakva nostalgija: ARKET ima božićnu kolekciju inspiriranu ukrasima kakve su voljele i naše bake
Kakva nostalgija: ARKET ima božićnu kolekciju inspiriranu ukrasima kakve su voljele i naše bake

Kakva nostalgija: ARKET ima božićnu kolekciju inspiriranu ukrasima kakve su voljele i naše bake

Svake godine sve ranije počinjemo razmišljati o Božiću i blagdanima, što ne čudi. Blagdansko razdoblje sa sobom donosi pozitivnu atmosferu, veselo raspoloženje i puno ugodnih druženja. Svake sezone božićne kolekcije dolaze sve ranije, a samim time i mi smo s prvim danima studenog počeli ozbiljno razmišljati o blagdanima, uređenju doma i kićenju bora, birati kolače koje ćemo peći i kako ćemo ove godine zamotati darove. Svoje božićne kolekcije brendovi su predstavili još s posljednjim danima rujna, a pridružio im se i švedski Arket – i oduševio nas.

ARKET božićni ukrasi 3

Arket je sestrinski brend poznatijeg H&M-a i zamišljen kao platforma koja okuplja više brendova na jednom mjestu, ali i kao luksuznija verzija H&M-a, s kvalitetnijim odabirom odjeće, obuće i detalja. Osim modnih komada, imaju i savršenu Home sekciju, profinjene skandinavske estetike, a dostavljaju i na hrvatsko tržište.

ARKET božićni ukrasi

Cozy božićna kolekcija

Arket Home božićna kolekcija inspirirana je toplim skandinavskim minimalizmom i prirodnim materijalima, koji se harmonično slažu uz vatricu koja pucketa u kaminu i svijećama koje daju intimnu svjetlost. Detalji su svi prigušenih boja, vrlo elegantni, a uključuju svijećnjake, vaze, posuđe i tkanine za božićni stol te naposljetku i ukrase za bor.

ARKET božićni ukrasi 2

U trendu su papirnati ukrasi i ukrasi koje su voljele naše bake

Što više božićnih kolekcija gledamo, to je jasnije da su papirnati ukrasi ove godine pravi hit. Papirnate zvijezde, pahuljice, girlande pa i papirnate kuglice boru će podariti prirodniji osjećaj tako da vam uz lampice gotovo ništa drugo ni ne treba. Osim toga vratili su se vintage detalji kakve su voljele i naše bake, pa samim time u dom unose jednu dozu nostalgije i topline.

papirnati božićni ukrasi ARKET
božićni ukrasi ARKET

Malo inspiracije za vaš Božić donosimo kroz fotografije, a izdvojili smo i najljepše božićne ukrase koje Arket ima u ponudi. Kao što smo rekli, brend dostavlja u Hrvatsku – pogledajte sve na linku.

Foto: ARKET

Učitati još
Zatvori