Rovinjski apartman koji je uredio Saša Šekoranja izgleda poput umjetničke galerije
Rovinjski apartman koji je uredio Saša Šekoranja izgleda poput umjetničke galerije

Rovinjski apartman koji je uredio Saša Šekoranja izgleda poput umjetničke galerije

Rovinj je mjesto kao stvoreno za opuštanje i uživanje u jednostavnim trenucima uz more. Već na prvi pogled zaljubit ćete se u pastelne boje njegovih kućica, kamene uske uličice, bijele drvene batane i stoljetne borove i čemprese uz more. Mjesto je to okruženo brojnim prirodnim ljepotama, a može se pohvaliti i velikim gastro izborom, kao i predivnim hotelima i smještajima. Jedan među njima zasigurno je i novi Apollo Suite Rovinj za čije je uređenje zaslužan naš poznati cvjetni aranžer i umjetnik Saša Šekoranja.

Svoju ljubav prema Rovinju, morskim užicima, laganim šetnjama, mirisu mora i pogledu pretočio je u kreiranje ugodnog prostora u kojem je savršeno spojeno starinsko i moderno.

Apollo Suite by Saša Šekoranja

Apollo Suite Rovinj by Saša Šekoranja novi je prostor za odmor i uživanje u Rovinju. Bijeli apartman u potkrovlju, s četiri velika prozora koji gledaju na uvalu i otočić Sv. Katarina, pomalo podsjeća na umjetnički atelje sa svim sadržajima ugodnog hotela. Apartman krasi neutralni open space prostor s pogledom na staru rovinjsku luku. Ispunjen je Sašinim slikama i eklektičnom mješavinom antiknog i modernog namještaja.

Njegov položaj je jedinstven. U rano jutro možete čuti ribare kako se vraćaju u luku. Navečer uživajte u pogledu na trajekt koji se vraća iz Venecije. Pogled koji imate iz apartmana je kao da lebdite iznad ribarske luke.

Apollo Suite by Saša Šekoranja (3)
Apollo Suite by Saša Šekoranja, naslovna
Apollo Suite by Saša Šekoranja (5)
Apollo Suite by Saša Šekoranja (10)

Spoj starinskog i modernog

Apartman Apollo nalazi se u staroj austrougarskoj zgradi koja veličinom i visinom odskače od ribarskih kuća koje ga okružuju. Ulaz u zgradu još uvijek je popločan starim bijelim kamenom, a do stana na drugom katu vode uske drvene stepenice. Nema lifta, ali ovo je dio starog rovinjskog šarma. Stari parketi su još uvijek netaknuti jer se tako željela zadržati autentičnost ove stare zgrade i dati joj udobnost modernog stana.

Naziv apartmana Apollo inspiriran je imenom obitelji Apollonio koja je živjela u zgradi. Uz obilje sunca i umjetnosti u apartmanu – to je zaista mjesto koje će vas podsjetiti na grčkog boga sunca, umjetnosti i glazbe.

Apollo Suite by Saša Šekoranja (7)
Apollo Suite by Saša Šekoranja (2)
Apollo Suite by Saša Šekoranja (8)
Apollo Suite by Saša Šekoranja (9)

Apartman ili atelje?

Slobodno možemo reći da je riječ o Galeriji Apollo ili ateljeu jer za sebe imate privatni prostor za uživanje u umjetnosti u prekrasnom okruženju Rovinja.

Atmosfera apartmana Apollo definirana je fascinantnim postavom slika, crteža i keramičkih tanjura Saše Šekoranje koji krase cijeli interijer. Neke od umjetnina stvorene su posebno za ovaj prostor, ali mnoge predstavljaju njegove starije radove koji izvrsno funkcioniraju u ovom novom okruženju. Cijeli koncept je bio stvoriti dijalog između prošlosti i sadašnjosti ovog mjesta kao što je postavljanje drvene skulpture svete Eufemije iz 17. stoljeća ispred platna s cvjetovima hortenzije.

Apollo Suite by Saša Šekoranja (6)
Apollo Suite by Saša Šekoranja (4)

Apollo Suite Rovinj by Saša Šekoranja samo je nekoliko minuta hoda udaljen od raznih sadržaja, kafića, restorana. Njegova lokacija, arhitektura i uređenje čine savršenu sinergiju morske atmosfere s daškom suvremenih detalja te stvaraju savršeni prostor za odmor.

Dodatne informacije

Adresa: Vrata pod zidom 2, 52210 Rovinj

E-mail: info@apollosuiterovinj.com

Apartman možete rezervirati putem web-stranice.

Učitati još
Zatvori