Šarmantni i zabavni ukrasi za bor koje želimo ove godine

Šarmantni i zabavni ukrasi za bor
koje želimo ove godine

Manje od mjesec dana dijeli nas do Božića! Sada je pravi trenutak da polako počnemo razmišljati o blagdanskoj sezoni i kako ćemo blagdansku atmosferu unijeti unutar naših domova. Ove ćemo godine više no ikad prije vremena provesti upravo u našim domovima. I dok će nas blagdanski ugođaj postignut tisućama lampica, kuglica i drugim božićnim dekoracijama pratiti svaki put kad izađemo iz kuće, jednako bajkovitom blagdanskom atmosferom poželjet ćemo se okružiti u svojim kućama i stanovima. 

Blagdansku sezonu gotovo je nemoguće zamisliti bez lijepo okićenog interijera, a njegova glavna zvijezda uvijek je božićno drvce. Iz godine u godinu sve maštovitija, raskošnija i sjajnija, božićna drvca u svaki dom unose blagdansku atmosferu, radost i toplinu. Ove godine, svojim ćemo božićnim drvcima dodati dodatnu dozu šarma uz pomoć ne tako klasičnih ukrasa za bor.

Najzabavniji ukrasi za bok

Anthropolgie je jedna od naših omiljenih shopping online adresa kada su detalji za dom u pitanju. Njihove zimske kolekcije uvijek su raskošne i vrve odličnim dekorativnim detaljima za svaki kutak u domu. U sklopu Holiday kolekcije, Anthropologie svake godine lansira zabavne ukrase za cijeli dom te detalje za sve blagdanske partyje. Kičaste kuglice za bor koje su predstavili ove godine poslužit će kao najzabavnija kulisa za sve tulume – izvlače instant osmijeh na lice.

U Anthropologie kolekciji ukrasa za bor ove godine možete pronaći sve od ukrasa od filca sa slovima preko ptice na skijama do boce šampanjca i rosea. Osim što ćemo ovim vrckastim ukrasima poželjeti ukrasiti svoje božićno drvce, oni će biti i odličan poklon za naše najdraže. Poklonite im prvo slovo imena, omiljenu životinju koja uživa u zimskim radostima ili neki drugi motiv koji će ih razveseliti.

Kolekciju šarmantnih i zabavnih ukrasa za bor istražite na anthropologie.com, a neke od naših favorita izdvojili smo u nastavku!


Foto: Anthropologie

Učitati još
Zatvori