Ako nas pitate, ovaj hotel na Santoriniju je raj na zemlji

Ako nas pitate, ovaj hotel na
Santoriniju je raj na zemlji

Svako toliko u bespućima interneta naletimo na komad arhitekture koji nam oduzme dah. Nekad je to restoran, nekad kafić, a nekad boutique hotel, što je danas slučaj. Hotel Istoria nalazi se na Santoriniju, što je već samo po sebi odlična vijest jer ovaj je grčki otok zaista mjesto koje se jednom u životu mora vidjeti. Otok s bijelim kućicama, plavetnim morem, prekrasnim plažama mjesto je na koje bismo voljeli otići na ljetni odmor. A sada kada je ovaj idilični otok bogatiji za još jedana hotel koji se savršeno stopio s Mediteranom imamo razlog više za otputovati na ovo lijepo mjesto.

Hotel Istoria

Hotel Istoria privlači svojom jednostavnošću i vještim kombiniranjem tradicionalne grčke estetike i moderne kvalitete. Cijeli hotel je uređen u stilu starih vila Santorinija. Glineni vrčevi, prirodni materijali, drvo, terakota, ratan, rafija i terakota.

Posebna pažnja posvećena je detaljima. Zastori i prekrivači ručno su izrađeni kao i podovi koji su prava umjetnička djela. Prekrivni su mozaikom u izvornim bojama otoka. Kreveti su udobni i raskošni, namještaj je također ručno izrađen, a većina unikatnih komada namještaja kupljena je u svim krajevima Grčke. Dizajneri su ipak dali završni dodir modernosti i jedinstvenosti. Sve zajedno čini eklektičan spoj koji unosi radost i zadovoljstvo u vaš boravak na otoku.

Hranu u ovom hotelu pripravlja vrhunski chef koji posebnu pažnju posvećuje tradicionalnom načinu pripremanja lokalnih svježih namirnica, s naglaskom na plodove mora, koje su prava rapsodija okusa na tanjuru.

Lounge ležaljke, bazen i pogled na more i plažu Perivolos učinit će da se osjećate kao u raju. Terase i restoran odišu smirenošću s pravom dozom privatnosti i individualizma što svi priželjkujemo na godišnjem odmoru. U tom luksuznom raspoloženju možete naručiti doručak u krevet i započeti dan razmaženo poput aristokrata. Sve to dodatno pojačajte uživajući u vrućim kupeljima i unutarnjim i vanjskim bazenima.

Foto: Hotel Istoria

Učitati još
Zatvori