Ako tražite savršeni adventski vijenac, ove tri ideje će vam se sigurno svidjeti

Ako tražite savršeni adventski vijenac, ove tri ideje će vam se sigurno svidjeti

Bliži se prva nedjelja došašća kada tradicionalno palimo prvu svijeću na adventskom vijencu. Čak i ako niste ljubitelj tradicije nego jednostavno volite ukrašavati svoj dom za Božić, možete pripremiti svoju varijantu vijenca sa svijećama koje će vašem domu u hladnim zimskim danima davati svjetlost i toplinu. Danas svugdje možete pronaći inspiraciju da na svom blagdanskom stolu složite nešto drugačije, upečatljivo i kreativno.
Ako tražite savršeni adventski vijenac, ove tri ideje s potpisom Lele Design sigurno će vam se svidjeti. Izrada je jednostavna i neće vam oduzeti previše vremena, a rezultat će biti jako efektan.

Adventski vijenci Lele Design

Za ovaj klasični, a opet upečatljivi adventski vijenac, trebaju vam nekoliko grana silber jele, mirisni štapići cimeta, smeđi češeri, crvene baršunaste mašne i četiri velike bijele svijeće.

Bijele svijeće djeluju elegantno i profinjeno te naglašavaju jednostavnost i bit Božića. Svom vijencu na kraju možete dodati i malo cvjetova pamuka koji djeluju poput snježnih gruda pa će vijenac izgledati kao da je na njegove grane pao snijeg. Pokoja grančica božikovine i nekoliko crvenih kuglica i vaš vijenac je gotov.

Ako želite nešto drugačiji vijenac, ovaj koji izgleda kao torta je pun pogodak. Lela Design ima unikatni pristup oblikovanju i dizajniranju cvijeća pa su tako ovaj adventski vijenac napravili od cvijeća. U ovom slučaju trebat će vam tanke bijele svijeće, dvije-tri velike crvene kuglice i jedna baršunasta traka. Na kraju dodajte pokoju grančicu božikovine i mirisne štapiće cimeta.

Za kraj donosimo ideju za adventski vijenac za vrata.

Od grana silber jele napravite vijenac, dodajte borove iglice, grančicu božikovine i pamuka, mirisne štapiće cimeta i dva-tri češera. U sredinu stavite jednu crvenu kuglicu oko koje ćete zavezati traku koja će vam u ovom slučaju trebati da svoj vijenac možete objesiti na vrata.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori