Klub u Bolu na Braču u kojem će ovog ljeta biti neki od najboljih nastupa

Klub u Bolu na Braču u kojem će ovog ljeta
biti neki od najboljih nastupa

Iako je otvoren 2017. godine, 585 Club se redovito nalazi na stranicama regionalnih i svjetskih magazina kao jedan od najbolje uređenih klubova Mediterana na otvorenom. Spoj prirode i vrhunske glazbe rezultirao je mjestom pozitivne energije i dobrih vibracija koje su prepoznali svjetski party znalci. Smješten samo pet minuta hoda od “špice” Zlatnog rata, okružen prirodom, Club 585 je najbolja destinacija za vruće ljetne noći koja nudi zabavu u zatvorenom, ali i u prostranom otvorenom dijelu. Vrhunski sound & light sustav, jedinstveni eksterijer, gostovanja najvećih svjetskih DJ imena te svakodnevni mainstream house programi, začinjene plesnim i scenskim performanceom, vrućim ljetnim noćima u Bolu daju novu dimenziju.

Nova ljetna sezona

Zlatna čarolija se vraća na jedan od najljepših otoka na svijetu! Osim što ga krasi najzlatnija plaža na svijetu, brački se Bol može pohvaliti i mjestom koji se svakog ljeta ureže u srca tisuća mladih ljudi diljem svijeta. Riječ je o 585 Clubu, koji spremno uplovljava u avanturu zvanu ljeto 2021. Poznat po vrhunskom klupskom programu, koji na Brač i ove godine dovodi priznate domaće i međunarodne DJ-eve i izvođače, početak i sami kraj sezone, klub će obilježiti na uistinu poseban način. Naime, u Bol stižu dvije najveće hrvatske i regionalne zvijezde – Severina, koja će nastupiti 10. srpnja, te Gibonni, koji nastupa  21. kolovoza. Ulaznice se od danas mogu osigurati putem sustava Entrio, a prodavat će se u ograničenim količinama, u skladu s aktivnim epidemiološkim mjerama.

Klupski program

Kada je riječ o klupskom programu, 585 nastavlja svojom prokušanom formulom za nezaboravne provode. Srijede su i dalje rezervirane za Revolt – Join The Resistance, prestižnom tech, house i underground konceptu, četvrtkom posjetitelje očekuju ludi ritmovi i zabava uz Gold’s Finest, petkom će plesni podij zasjati uz program Shining, dok će subota biti u znaku najnovije klupske poslastice pod imenom Lolly. Poznatu bračku fjeru i ove će godine obilježiti Golden Horn Festival, uz domaće i strane izvođače.

Novost u 585 Clubu

Ljeto 2021. obilježit će još jedno osvježenje! 585 Club lansirao je Gold Passport – putovnicu za najvjernije fanove, koja pomiče granicu ljetne zabave i vodi u svijet ekskluzivnih doživljaja. Atraktivnog dizajna i prepoznatljive zlatne boje, ovih će dana stići u ruke odabranih, a svaka stranica ove jedinstvene putovnice spremna je za trag pečata koji će značiti samo jedno – dobro došli u zlatnu orbitu 585! Kako iskoristiti ono najbolje na magičnom Bolu, kako povezati ljetna svitanja i sumrake sunca, zlatni pijesak i osvježavajuće more, zvjezdano nebo i plesni podij? Odgovor krije ova neobična putovnica uz koju ekskluzivna iskustvena avantura zvana 585 može početi!

Posebna pažnja posvetit će se zdravlju i sigurnosti svih posjetitelja pa će se tako vršiti evidencija posjetitelja prilikom ulaska u klub, dezinficijensi će biti postavljeni na brojnim vidljivim mjestima na ulazu te unutar prostora, a također će se voditi računa o preporučenom razmaku između stolova i sjedećih mjesta. Ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se osigurati putem sustava Entrio, kao i na blagajni kluba. Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici te Instagram profilu.

Foto: 585 Club

Učitati još
Zatvori