Za sve koji čekaju zadnji čas: naručite cvjetni kornet JS Ateliera

JS-Atelier---18

Iznenađenja su prigodna svaki dan, ne samo na Valentinovo, ali ako vaša ljubav danas očekuje iskaz pažnje, onda imamo savršen prijedlog. Radi se o cvjetnom konu, odnosno kornetu, JS Ateliera – jednostavnom buketu cvijeća stiliziranog u cool ambalažu koju ćete s veseljem dočekati kad dostava pozvoni na vrata.

JS-Atelier---12

JS ATELIER CVJETNI KON

Prilikom kreiranja nove linije cvjetnih poklona JS Atelier težio je stvoriti trendi poklon koji svojim dizajnom može razveseliti apsolutno sve pripadnice ljepšeg spola. Kod izrade koncepta vodili su se osnovnom zamisli – ovako zamišljaju cvijeće koje bi svi u timu osobno željeli dobiti. S vizijom jedinstvenog poklona na tržištu, osim cvjetnog kona osmislili su i liniju cvjetnih poklona u transparentnim kutijama stiliziranih profinjenim detaljima.

JS-Atelier---13

Prilikom narudžbe cvjetnih poklona možete sudjelovati u samom dizajnu tako što ćete birati između bijele, crne i natur boje kona. Ako pak niste sigurni, prepustite se u ruke tima koji će vam dati prijedlog.

Ovaj mirisni kornet prijedlog je da pobjegnete od ustaljenih formi – sve cvjetne poklone možete pogledati na stranici, narudžbe možete slati na shop@jsatelier.hr ili pozivom na broj 091 4321 213, a vaše narudžbe JS Atelier može dostaviti željenoj osobi ili možete osobno preuzeti u JS Atelieru na adresi Radnička cesta 1A.

JS-Atelier---8 JS-Atelier---7

JS-Atelier---1

JS-Atelier---23 JS-Atelier---26

STYLING I CVJETNI POKLONI: JS ATELIER
PROSTOR: JS ATELIER
FOTO: MARTINA ŠKROBOT
MODEL: JOSIPA SKOBLAR

0