Istarske vile u kojima Boris Ružić organizira nestvarno lijepe evente

Oličenje stila u harmoničnom spajanju klasičnog naslijeđa i modernog lifestyle luksuza, a u dodiru s prirodom, morem, nebom i tišinom – Villas Borghetto su puno više od udobnih i elegantnih prostora koji svakog gosta na prvi pogled ostavljaju bez daha. To je mjesto gdje se osobita pozornost posvećuje i najsitnijem detalju te uz posebnu pažnju omogućuje ostvarenje vaših snova s trenucima za pamćenje.

Profinjeni simboli tradicije u vilama Borghetto odaju počast istarskoj baštini u modernom ruhu. Arhitektonski i interijerno, to je spoj od povijesti do suvremenosti luksuza koji čine kreativni okvir za skladan i relaksirajući odmor u ovim vilama, kao i za nezaboravne raskošne evente i ostali personalizirani sadržaj.

Luksuz bez kompromisa u vilama Borghetto

Već pri samom ulasku u bilo koju od vila, ostajete zatečeni kreativnošću i atmosferom koje zrače iz svakog kutka ovih zdanja. Prizemlja vila su vrlo svijetli prostori zbog velikih rustikalnih staklenih stijena koje ‘dopuštaju’ ulazak prostranih vrtova u kuću, stvarajući ugodan, prozračan i otvoreni prostor dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom čiji moderan dizajn i promišljena funkcionalnost stoji na raspolaganju i najzahtjevnijim hedonistima.

Prostrane spavaće sobe imaju sve ono što volimo. Široke prostorije karakterizira obilje prirodnog svjetla s velebnim pogledom na vrt, bazen i more. Od zasebnih garederobnih prostorija, raskošnih kupaonica, radnih soba i biblioteka pa do terasa pretvorenih u mjesto odmora i inspiracije.

Svaka je vila za sebe i svaka ima svoj drugačiji profinjeni sjaj i sinergijski doživljaj kad je u pitanju dizajna interijera, osmišljen od strane vlasnika radi čistog zadovoljstva, što je ujedno odraz njihovog karaktera i osobnosti. Vođeni snažnim osjećajem za lijepo, interijeri odišu dizajnerskom ekstravagancijom te je tako stvoren luksuzni vizualni ugođaj s namještajem i dekorativnim elementima koje potpisuju renomirani talijanski dizajnerski brendovi. 

Magični tonovi u nijansama bijele boje kao što su bež ili krem upotpunjeni su nijansama boja srebra i zlata koje se u prostoru izmjenjuju s teksturama i bojama drva i kamena, s dekorativnim akcentom morsko plave boje.

Raskošni eventi u režiji Borisa Ružića

Prostrani vrtovi između vila u kojima hortiklutura predstavlja scenografiju za event doživljaje uz bazen ili u sjenovitim djelovima vrta, posebna su inspiracija za evente s dobrim stilom. Od dnevnih druženja do gala večera, rođendanskih proslava i manjih vjenčanja, Villas Borghetto u rukama poznatog dizajnera Borisa Ružića i uz njegovu kreativnu energiju i svestranost, sa svojim mediteranskim vrtovima postaju sofisticirane lokacije zaklonjene od pogleda znatiželjnika. 

Svojim dizajnerskim kreacijama on jednostavno briše granicu između stvarnosti i mašte ili kako on voli naglasiti – Ja nastavljam tamo gdje mašta prestaje!

Kako nam kažu i sami vlasnici Villas Borghetto, njihov glavni cilj je gostima ponuditi čarobno mjesto koje će im ostati u sjećanju za cijeli život. Velika ljubav i puno emocija utkanih u ovaj projekt čiji stil, estetika i ponuda postaju bezvremenski luksuz u veličanstvenom okružju čudesnog istarskog poluotoka, ostvarili su novu razinu turizma i luksuznu destinaciju u Hrvatskoj.

Foto: Jan Stojković

3