Ova minimalistička kuća je jedna od najljepših koju smo vidjeli na Airbnbu

Na Airbnbu danas možete pronaći stvarno hrpu divnih kuća, stanova i apartmana u kojima možete provesti godišnji odmor iz snova. Jedna od njih definitivno je i Villa Kuro na koju smo slučajno naletjeli, akoja nas je na prvi pogled ostavila bez daha. Opisana kao ‘spokojno i minimalističko utočište’, kuća se nalazi u kalifornijskoj pustinji i savršena je za bijeg od stresne svakodnevice.

Divna oaza usred pustinje

Villa Kuro se nalazi na kraju mirnog stambenog naselja na jugu Nacionalnog parka Joshua Tree. Izvorno sagrađena 1960-tih godina prošlog stoljeća, kuća je preuređena u divno minimalističko i moderno zdanje koje spaja prirodnu jednostavnost s modernim luksuzom. U njoj se nalaze dvije spavaće sobe s po dva kreveta pa je idealna za boravak četvero ljudi.

Inspirirani putovanjima iz cijelog svijeta i japanskom filozofijom wabi-sabi (pronalaženje ljepote u nesavršenosti), mnogi elementi u Villi Kuro ručno su izrađni upotrebom prirodnih materijala. Interijerom dominira neutralna paleta boja, a velika klizna staklena vrata u svim prostorijama i spavaćim sobama osiguravaju vezu s vanjskim prostorom na svakom koraku. Kuća je opremljena mješavinom novog i antiknog namještaja koje su vlasnici prikupili kroz godine, a neutralne boje stvaraju idealnu atmosferu za savršen odmor.

Osim interijerom, kuća oduzima dah i svojim eksterijerom, pa gosti na raspolaganju imaju i više nego dovoljno prostora na otvorenom gdje se mogu opustiti okruženi vrtom s kaktusima i pustinjom. Veliko dvorište pruža mogućnost večere na otvorenom, a tuširanje pod otvorenim nebom sigurno je poseban doživljaj. Nakon cjelodnevnog razgledavanja možete se opustiti u jacuzziju ili uz vatru uživati u pogledu na zvijezde.

U nastavku zavirite u unutrašnjost ove divne kuće, a sve dodatne informacije možete pronaći na Airbnbu.

Foto: Airbnb

0