Tri nevjerojatne vile smjestile su se na osami nadomak Karlobaga

Ove tri moderne vile, izašle iz nagrađivanog arhitektonskog studija Proarh, savršeno se uklapaju u sve veće želje turista za osamom i privatnosti, ali uz sve pogodnosti i luksuz koje nam nudi moderno opremljen dom.

Bez obzira koju odaberete, Vilu Rock, Vilu Salt ili Vilu Sea, uživat ćete u modernoj arhitekturi, lijepo uređenim interijerima  i prekrasnom pogledu sa svih strana.

Nalaze se na samo 2,5 sati vožnje od Zagreba, u malom selu Lukovo Šugarje koje broji jedva 30 stanovnika. Daleko od gradske vreve, velikih plaža i općenito ostalih turista, a opet dovoljno blizu mnogih velikih atrakcija i mogućnosti za aktivan odmor. Direktno iz vila možete krenuti planinarskim putem do Šugarske Dulibe na Velebitu, a unutar sat vremena vožnje, možete posjetiti Zadar, NP Paklenicu, Sjeverni Velebit, Plitvice, Otok Pag ili Otok Rab te mnoge lokalne atrakcije i znamenitosti.

Kuće su smještene na vlastitom rtu na samo nekoliko koraka od mora. Svaka vila ima svoj slatkovodni bazen i prekrasan pogled na more i otok Pag. U zaštićenoj uvali na lijevoj strani rta nalazi se prirodna šljunčana plaža, a odmah ispod vila i privatna plaža ugniježđena u stjenovitoj obali.

Svaka vila pokriva oko 150 m2, a sastoji se od tri spavaće sobe s en-suite kupaonicama na prvom katu i dnevnim boravkom, te još jedne spavaće sobe i kupaonice u prizemlju. Iz prizemlja stepenicama dolazite do najvažnije prostorije u kući koja sadrži veliku luksuzno opremljenu kuhinju sa stolom za blagovanje, vanjski kamin na drva te dodatni WC i praonicu rublja. Izlaz je na prekrasnu vrtnu terasu s bazenom, prostorom za opuštanje, ležaljkama i vanjskim tušem.

Više o ovim vilama i mogućnostima najma saznajte ovdje.

Vila Salt
Vila Salt
Vila Salt
Vila Sea
Vila Sea
Vila Sea
Vila Rock
Vila Rock
Vila Rock
Vila Rock
Vila Rock
0