Najljepši coworking prostori za žene

Velika je vjerojatnost da ste dosad već čule za The Wing. Ako ipak niste, riječ je o sve brže rastućoj zajednici žena diljem svijeta, koja je osnovana 2016. godine kako bi ženama pružila mogućnost da rade, povezuju se i zajedno napreduju. A kako bi im to bilo moguće, diljem SAD-a i Europe otvorene su The Wing podružnice, nevjerojatno inspirativna mjesta za coworking, u kojima se žene okupljaju kako bi radile, a The Wing im pritom nastoji omogućiti profesionalno, društveno i ekonomsko napredovanje.

Uz podrku lokalnih partnera i neprofitnih organizacija, The Wing za žene stvara različite prilike, osmišljava programe koji im pomažu u vođenju i obavljanju posla, daje priliku da volontiraju i stječu iskustvo te zajedno s njima osmišljava različite inicijative čiji je cilj poboljšati položaj žena u društvu, naročito marginaliziranih zajednica.

Ovdje se nastoji stvoriti super inkluzivna atmosfera u kojoj će se sve žene osjećati kao kod kuće, bez obzira na njihovu rasu, religiju, dob, spolnu opredijeljenost ili socioekonomsko zaleđe. The Wing nudi prostor i platformu i za ženske kandidatkinje na izborima, kao i za nekadašnje zatvorenice da ponovno započnu svoj život i stanu na noge.

Zanimljivu priču prate i podjednako zanimljivi i oku ugodni interijeri, kojih najviše ima u Americi, a zatim i u Londonu. U nastavku pogledajte kako točno izgledaju različite podružnice The Winga.

Foto: The Wing

0