Stan s Instagrama koji odiše proljetnom energijom i vedrinom

 

Šareni stan u kojemu je nemoguće osjećati se loše

Kao što s dolaskom proljeća osvježavamo garderobu i u stil unosimo vedrije tonove, laganije materijale, prozračnost i lepršavost, slični se standardi nameću i kada je u pitanju uređenje interijera. Zasigurno je ugodnije boraviti u prostoru koji odiše svježinom i razigranošću. Stoga ćemo sve one tamnije i zagasitije tonove koji su se savršeno uklapali u zimksi ambijent tijekom hladnih dana sada zamijeniti onim veselim tonovima uz koji će se svaki prostor pretvoriti u razigrani poligon sreće.

Neki karakteri sasvim prirodno kreiraju oko sebe ozračje u kojemu je gotovo nemoguće osjećati se loše. Upravo smo na jedan takav zaigran i optimističan stan naišli na Instagramu. Riječ je o vrlo jednostavnom, a opet tako upečatljivom interijeru koji inspirira. On se krije na profilu Luis & Luise i već u prvim redovima, u opisu profila, jasno vam je da je riječ o jednoj lijepoj i pozitivnoj priči u koju su svi dobrodošli. “Welcome to my happy and colorful Life”, navodi zaigrana i kreativna Luise.

Stoga pogledajmo što se krije u njenom šarenom stanu.

Cozy oaza s osebujnom osobnošću

Prvo što ćete primijetiti u ovom vedrom prostoru je spoj starog i novog. No, takav spoj i nije tako neobičan, budući da je eklaktičnost i vintage namještaj preobučen u moderno ruho, tako trendi touch koji s velikim prihvaćanjem koriste dizajneri (ali i svi zaljubljenici u estetiku koji prate trendove) u modernim stanovima. No, ono što je ovdje posebno šarmantno jesu vrlo osobni detalji na koje je gotovo nemoguće ostati imun. Jastučići otkačenih i zabavnih uzoraka podižu i čine pomak u kombinaciji s jednostavnom, sivom kutnom garniturom.  Potom, lijepo je vidjeti da se Luis poigrala pravilima i uopće nije marila za njih već je izrazila osobni stil i senzibilitet kombinirajući dva tepiha, a upravo to ovaj stan čini toliko privlačnim. Svijeće i svijećnjak, cvijeće i časopisi, naglašavaju izraženu potrebu za osobnošću i opuštanjem u intimnom prostoru, a ovaj dnevni boravak prava je mala cosy oaza.

@luisluise

Posebno su zanimljivi detalji namijenjeni djeci. Svaki kutak je zabavan i pozitivan, što jamči bezbrižno odrastanje te potiče kreativnost.

Neobične i luckaste lampice u živim bojama, maske i cvijeće, pravi su vijesnici proljeća koje bismo rado vidsjeli i u svom stanu.  Čiste linije, puno svjetlosti i žive boje kojima vlasnica razbija svaku dosadu, odlične su ideje uz čiju pomoć s lakoćom možemo osvježiti svaki interijer i pripremiti ga za radost proljeća.

 

Foto: Instagram

0