Jesenski trend koji će zavladati interijerima

@mybaliliving

Jedan od najjeftinijih, ali i najefektnijih načina kako osvježiti prostor u trenu je kupovina pletene košare. Koriste se za organizaciju prostora, skladištenje sitnica, kao detalj za teglu s cvijećem ili pak dekorativni predmet za slaganje šarmantne zidne galerije. Čini se kako ćemo ih ove jeseni, osim u prigodama poput sakupljanja bundeva, jabuka i kestena često viđati i u interijerima. Rustikalni akcenti su element s kojim ne možete pogriješiti, a topli tonovi pletene trstike unosi svježinu u dom i uklapa se u gotovo svaki životni prostor. Na Pinterestu su već osvanuli trendovi za novu sezonu a pletene košare istaknule su se kao favorit za stiliziranje doma.

Svestrane pletene košare

@homedecar

Puno je načina kako košare možete integrirati u svoj interijer. Organizacija ormara, čuvanje ukrasnih jastuka i deka pokraj naslonjača kauča, odlaganje novina ili jednostavno skladištenje svih onih sitnica koje bi inače radile nered po stanu… No, jesenska prognoza otišla je korak dalje i pletene košare napravile su svoj put do nekih novih, nekonvencionalnih mjesta u stanu. Tražilice su nam izbacile nekoliko hashtagova i ponudile pregršt ideja kako dom preurediti uz minimalno ulaganja i maksimalan učinak.

Zidne galerije, lusteri, poslužavnici…

@graceoaksdesigns

Popularni okviri za slike i ogledala mogu se skloniti jer novi hit su košare u raznim oblicima. Zidna galerija u ravnini ili pak asimetrično organizirana s košarama različitih tonova, modela i tekstura sjajan su make-over koji je gotov u desetak minuta. Dizajneri su za jesen priredili još iznenađenja od kojih mnoga možete kopirati i sami napraviti kod kuće. Od košare do lustera – izrežite rupu na dnu košare i kroz nju provucite žicu sa svjetiljkom.

@three.little.tozzies
@villajojubali
@mymodularfarmhouse

Tradicionalna sjenila već neko vrijeme nisu u modi, a ako vaš budžet ne dozvoljava kupovinu novog dizajnerskog rasvjetnog tijela, košare će poslužiti za DIY projekt. Dekoriranje coffee-table stolića unazad par godina postala je prava filozofija. Kako napraviti dobar raspored dekorativnih predmeta, popularnih časopisa i knjiga, vaza s cvijećem i svijeća? Pletene košare plitkog modela s ručkicama ili bez efektan su dodatak stoliću za kavu.

@crickettevans
@emilywondree

Foto: Instagram

0