Predivan pariški stan poznate modne blogerice

U blog Mirjam Flatau zaljubili smo se davnih dana, još dok na sceni nije postojalo ovoliko influencera niti je Instagram imao količinu korisnika kao danas. Oni kreativci koji su se tada izdvajali iz mase zaista su ostali neki od najkvalitetnijih na sceni, a Mirjam se definitivno ubraja u tu grupu. Poznata po minimalističkoj estetici i jednostavnom, no itekako zanimljivom stilu, ova je blogerica, art direktorica i kreativna konzultantica gradila svoju platformu na profilu @mija_mija i postala inspiracija mnogima.

Mirjam je tokom godina promijenila nekoliko adresa, živjela je u SAD-u i Berlinu, između ostalog. A početkom rujna došlo je vrijeme da je pratimo u novoj – pariškoj – avanturi. I iako smo godinama zaljubljeni u njen stil, ovog puta fokus stavljamo na njen dom koji definitivno oslikava sličnu estetiku.

Kako je Mirjam Flatau uredila svoj pariški dom?

Iako još nema puno objavljenih slika novog interijera, hashtag #mijahome donio je pogled u pariški stan s prepoznatljivim visokim stropovima, štukaturama, prozorima i vratima koji se protežu od poda do stropa kako bi propustili maksimalno svjetlosti te drvenim podom složenim u uzorak riblje kosti. Paletu boja koja se originalno sastoji od tople smeđe i bijele boje, Mirjam je upotpunila namještajem u istim bojama te ponegdje akcentirala zid u nekoj drugoj nijansi.

Klasika se tako spojila s trendi komadima kao što su shearling sofe i ratan, a rezultat je prozračan interijer u koji bismo se bez razmišljanja preselili. Nekoliko fotografija donosimo u nastavku i nastavljamo pratiti profil poznate modne blogerice za još inspiracije.

Foto: Instagram

0