PAMPA: studio & concept store u koji smo se zaljubile na prvi pogled

Fotogenični domovi koje svakodnevno susrećemo na društvenim mrežama najčešće su uređeni u minimalističkom stilu, prevladavaju nježne prirodne boje i velika količina svjetla i topline, a “ono nešto” daju poneki dizajnerski komadi ili proizvodi s nama vrijednom pričom. Često svoj dom poželimo osvježiti posebnim komadom namještaja ili barem detaljem koji će unijeti novu energiju u prostor. Pažljivim uređenjem želimo postići sklad boja, tekstura, uzoraka i linija, forma i oblika. Pritom nikako ne mislimo da sve mora biti posloženo uredno i po pravilima, u uređenju se vodimo jednostavnim, prirodnim, održivim i estetski privlačnim proizvodima, koji se uklapaju u osoban stil.

We are PAMPA

Predivan australski studio & concept store PAMPA oduševio nas je svojim unikatnim handmade komadima za dom. Smješten u Byron Bayu, ovaj mali concept store okuplja najkvalitetnije proizvode vještih obrtnika u Argentini kako bi ponudili najkvalitetnije proizvode. Tepisi, jastuci, printevi, tekstil i komadi namještaja toliko su jednostavni a istovremeno moćni da mogu podići cijelu prostoriju i ispuniti domove diljem svijeta toplinom i energijom. Proizvodi su rađeni od održivih materijala, 100% vune ovaca i alpaka, koristeći tradicionalne tehnike. Ove prekrasne proizvode dostavljaju i u Hrvatsku, a mogu se naručiti na njihovom webshopu.

Suosnivači Pampe dolazi iz Argentine i Australije; dijele dva svijeta, dvije vizije i dvije kulture. Ovaj brend nastao je u suradnji sa skupinom argentinskih obrtnika koji ručno izrađuju najkvalitetnije tkan tekstil. U Argentini polako nestaju prirodne boje, uzorci inspirirani prirodom i tradicija ručnog tkanja, a Pampa je osnovana sa željom da zaštiti ovu tkanu baštinu, priča njenu priču i prenese je u domove diljem svijeta.

Pampa komadi u interijerima

Jednostavnost koja prevladava u modernom uređenju interijera često se podiže upravo klasičnim komadom namještaja koji priča neku priču, ističe se na prirodan, nenametljiv način. Tepisi, jastuci, posteljine, printevi, namještaj, torbe, keramički proizvodi i još mnogo toga čine Pampinu veliku ponudu posebnom, a na slikama možete vidjeti kako se oni uklapaju u različite interijere i domove diljem svijeta. Pampa nudi i opciju custom dizajna tepiha, pa tako sami možete dizajnirati tepih koji će se savršeno uklopiti u vaš dom, odabrati njegove dimenzije, uzorke i boje.

Foto: Instagram

1