Otvara se nova IKEA adresa u Hrvatskoj – otkrivamo kakav je koncept

Kada govorimo o uređenju interijera, prvo i osnovno pravilo bez kojeg ne možemo krenuti je planiranje. Od naše vizije prostora do krajnje realizacije dijeli nas puno koraka, no onaj kojim krećemo je definitivno plan. Ponekad naši životni prostori nisu zahvalni i organizacija uvelike ovisi o tome kako ćemo prilagoditi namještaj, a da prostor bude koliko god je to moguće iskorišten, praktičan, a opet estetski prihvatljiv. Švedski brend IKEA tu je bez premca nezamjenjiv. IKEA Hrvatska želi svoja rješenja i usluge učiniti još dostupnijima i pristupačnijima što većem broju kupaca u Hrvatskoj, zato su otvorili još jednu adresu u Splitu. IKEA Studio za planiranje prvi je takav u regiji IKEA Jugoistočna Europa.

Individualan pristup

Kada tražimo inspiraciju i rješenja za uređenje svojeg životnog prostora, važno nam je biti svjestan koje su naše potrebe i koliko se one mogu adaptirati u prostor u kojem živimo. Često ne možemo sami vizualizirati što točno naš dom može učiniti boljim i zato nam je potrebna pomoć stručnjaka. IKEA Studio za planiranje koji je otvoren u splitskom City Centeru one, sastojat će se od izložbenog prostora u kojem ćete moći dobiti inspiraciju od već predstavljenih IKEA rješenja. Ono što je specifično kod IKEA studija za planiranje je da se usredotočuje na dogovorene posjete. Spontani posjetitelji dobrodošli su i trebali bi uživati ​​u korisnom IKEA iskustvu, ali za planiranje je potrebno unaprijed dogovoriti termin, jer cijeli proces obično traje oko dva sata. U tom procesu sve je podređeno tome da vi izađete zadovoljni i s jasnom vizijom prostora koji želite urediti.

Želite novu kuhinju, a nemate ideju?

U IKEA Studiju za planiranje, na površini većoj od 730m2, kupcima su na raspolaganju IKEA stručnjaci za planiranje i organizaciju prostora koji će im pomoći da što jednostavnije, brže i lakše isplaniraju najvažnije prostorije u domu: dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu. Profesionalan pristup, briga o detaljima i vašim osobnim potrebama učinit će da vam i samo uređenje interijera postane ugodno iskustvo. Sva ponuda koja se nalazi u studiju prilagođena je lokalnim potrebama stanovnika u smislu funkcija, rješenja, veličina i naravno, cijena.

Jedini IKEA studio za planiranje u regiji

IKEA Studio za planiranje smješten je u prizemlju City Centera one u Splitu, dok kupcima na raspolaganju ostaje i IKEA Dostavni centar koji već duže vrijeme posluje na istoj adresi, u CC1 na razini -1. U IKEA Dostavnom centru kupci će tako i dalje moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine, kupili ih u robnoj kući IKEA Zagreb ili naručili nakon planiranja u novom IKEA Studiju za planiranje. Ono što je važno je da podrška tvrtke IKEA ne prestaje samo planiranjem, već je prisutna prije, tijekom i nakon kupnje. U ugodnom okruženju, u blizini lokacije gdje živite i radite, možete doći po inspiraciju, pomoć i rješenje za poboljšanje života kod kuće.

Foto: IKEA

0