Najljepši hrvatski bazen krije se na Pagu

Da je Hrvatska zemlja izuzetnih prirodnih bogatstava, već je dobro poznato. Neke od najljepših vizura pružaju se s otoka Paga, a upravo ondje otkrili smo potencijalno najljepši bazen ovog ljeta. On nije dio nekog razvikanog hotelskog lanca, već jedne privatne kuće, kamene ljepotice o kojoj smo vam pisali još u 2017. godini. Od tada do danas, paška kuća dobila je update – jedinstveni bazen s pogledom koji oduzima dah.

Ova kuća na Pagu smjestila se u blizini malog ribarskog sela Miškovići na jugu otoka. Uređena u rustikalnom stilu sa shabby chic detaljima, doista je veoma šarmantna. Zidovi od kamena, plava drvena vrata i klupa na terasi, mala okućnica prepuna zelenila i mediteranskog cvijeća, svi zajedno odaju dojam idile, kojeg je upotpunio i naglasio upravo ovaj bazen.

Osim same lokacije, na brežuljku s prekrasnim otvorenim pogledom na Jadran, bazen je atraktivan i zbog uređenja eksterijera s kamenim suhozidom, od kojeg je uz njega napravljeno i nekoliko lounge zona. Ovdje možete jesti na otvorenom na terasi, kupati se u bazenu ili pak upijati zrake na plaži koja se nalazi odmah ispod objekta. Stone House Sika s ovim je novim dodatkom postala još poželjnije mjesto za odmor, a sve o smještaju saznati možete na njegovoj Airbnb stranici.

Foto: Doris Fatur

2