Granny Fanny’s summer house u mjestu Bobovišća na Braču idealna je za odmor

Granny Fanny’s summer house predivna je kuća smještena na samoj obali uz more na zapadnom dijelu otoka Brača u mjestu Bobovišća. Ugodan moderan interijer s prirodnim materijalima uz prepoznatljive mediteranske uzorke i boje, čini ovu kuću idealnom za boravak. U blizini šume i mora ova kuća osigurava predivan intimni odmor i bijeg od vreve za kojim toliko žudimo tijekom cijele godine.

Brač kao predivna destinacija

Jedan od najljepših hrvatskih otoka prepun je mjesta koje jednostavno morate vidjeti kako bi u potpunosti mogli iskusiti što znači odmarati se u raju. Jednostavan i predivan otočki prirodni ekosustav na vama će ostaviti trag koji ćete pamtiti još dugo nakon odlaska s otoka. Bobovišća su predivno mjesto na zapadnoj obali otoka s dugom povijesti i tradicijom, predivnim kamenim kućama i malim mediteranskim uličicama. Energija koja struji ovim mjestom odmah će vas očarati i teleportirati u najudaljenije kutke vaše podsvijesti.

Grandma Fanny Summerhouse

U kući se nalaze dva odvojena stana koji je svaki opremljen i s kuhinjom i kupaonicom dok je vanjski prostor zajednički i dijeli se. Svaka prostorija u kući uređena je s posebnom pozornošću s ciljem da oživi veseli duh šezdesetih godina prošlog stoljeća. Neki od posebnih detalja su i komadi namještaja koji su restaurirani i savršeno se uklapaju u cijeli koncept. U dvorištu se nalazi i ljetna kuhinja s roštiljem, velikom terasom i prostorom za sunčanje uz more, a ispred kuće nalazi se vez za barku.

0