‘German interior bloggers’ platforma koja donosi inspiraciju za uređenje doma

@ichliebedeko

Instagram se uz Pinterest pokazao kao najpraktičnija platforma za traženje ideja i inspiracije. Zahvaljujući hashtagovima u samo nekoliko klikova na ekranu se pojavi tisuću slika koje odgovaraju upisanom pojmu, a interijeri su jedan od onih koji se najčešće pretražuju. Diljem svijeta postoje entuzijasti koji marljivo uređuju svoje domove i svakodnevno inspiriraju publiku s novom dozom kreativnih načina za dotjerivanje životnih prostora.

U svijetu interijera njemački blogeri se sve više ističu pa nije nemoguće da neke od njih već i sami niste primijetili na feedu. Zavirite u najljepše kutke njihovih domova kroz fotke s Instagram profila.

Njemački blogeri: nova Insta zajednica koja inspirira

@_panry_

Posljednje desetljeće obilježila je era skandinavskih blogera koji su formirali karakterističan stil za uređenja doma – prepoznatljiv na prvi pogled. Uspješno se proširio i izvan granica Skandinavije pa smo ga tako imali prilike gledati u raznim inačicama sa zanimljivim twistom. Njemački blogeri međutim, od svakog su stila izvukli ponešto i profilirali estetiku svojih interijera kroz jednu sasvim novu hibridnu verziju. Da je tome zaista tako svjedoči i činjenica da su se svi okupili pod jednim imenom: @germaninteriorbloggers.

Hibridni stil će svačiji ukus

@projekt.100qm

S obzirom na veliku teritorijalnu površinu Njemačke, sve čari urbanih gradova i naselja u ruralnim sredinama otkrili smo kroz Instagramske domove najpoznatijih njemačkih blogera. Naime, ovisno o regiji razlikuje se i stil uređenja pa su tako planinski dijelovi na sjeveru obilježeni rustikalnim štihom, slojevitim materijalima i atmosferičnom rasvjetom.

@im_faultierwald
@karlas_view

S druge strane stanovi i kuće u gradovima prate ritam urbanih sredina. Osim unutrašnjih prostorija, njemački blogovi usavršili su umijeće stiliziranja vrtova, terasa i balkona. Upravo u ljetnim mjesecima to su omiljena mjesta okupljanja za sve one koji ih neće provesti na morskim destinacijama i dalekim putovanjima.

@c.arotter
@lieblingsidee
@homenherbs
@fijninhuis
@pauline_no_17
@escanutells
@lissidie
@the_mintery

Foto: Instagram

0