Cool hrvatski proizvodi za pripremu i posluživanje hrane

Milla & Milli je brend renomirane hrvatske tvrtke Mundus Viridis koji proizvodi vrhunski namještaj, oblikovan od strane talentiranih hrvatskih dizajnera. Brend su osnovali Ksenija i Ivić Pašalić, dok dizajn namještaja potpisuju nagrađivani hrvatski dizajneri Maša Vukmanović, Jelena Lukač Kirš i Jakov Šrajer.

Svi proizvodi ovog domaćeg brenda izrađuju se isključivo od najkvalitetnijeg hrvatskog masivnog drva s ekološkim FSC® certifikatom koje je tretirano specijalnim uljima kako bi trajno zadržalo željeni izgled i kvalitetu. Milla & Milli je na tržište dosad plasirao nekoliko serija namještaja za koje su dobili razna priznanja, a nama je za oko zapela kolekcija FoodWood.

FoodWood kolekcija

Kolekcija se sastoji od proizvoda za pripremu i posluživanje hrane poput pladnjeva, dasaka za rezanje i poslužavnika, a napravljena je od vrhunskog hrvatskog drva s ekološkim certifikatom. Oblici ovih proizvoda poštuju načela jednostavnosti i funkcionalnosti, a karakteriziraju ih minimalni, ali zanimljivi detalji. U kolekciji se nalaze i podmetači Waves, a zanimljivo je da je cijela serija FoodWood prethodila dizajnu namještaja i poslužila kao inspiracija. Upravo su podmetači Waves inspirirali komodu za piće koja je prošle godine nagrađena prestižnom nagradom RedDot za produkt dizajn.

Sve proizvode Milla & Milli brenda možete pogledati i naručiti putem njihove službene stranice.

Foto: Instagram

0