Koliba na planini s cozy interijerom za sve koji maštaju o bijegu u prirodu

U potrazi za mjestima za odmor, Instagram je postao nepresušno vrelo inspiracije gdje smo pronašli i ovu divnu kolibu nazvanu Little Cottage Dream.

Little Cottage Dream

Ova obiteljska vikendica nalazi se na planini Ponijeri u susjednoj BiH, 19 kilometara udaljena od Kaknja, i savršena je oaza za sve one koji maštaju o bijegu od užurbane svakodnevice i odmoru u prirodi. Vlasnicima je glavna inspiracija pri uređenju interijera bila priroda pa interijerom dominira drvo.

Iako je Little Cottage Dream mala koliba u planinama, već na prvi pogled uočit ćete da se radi o predivnom mjestu s cozy interijerom. Mnoštvo boja dominira interijerom što mu daje pozitivnu vibru i energiju pa ćete se svako jutro probuditi s osmijehom na licu.

Gostima je na raspolaganju dnevni boravak, spavaća soba na galeriji, mala kupaonica i kuhinja, a interijer, iako je mali, funkcionira po principu open spacea. Zahvaljujući velikim prozorima iz kojih se pruža predivan pogled na krajolik, koliba ima puno prirodnog svjetla. Nas je oduševio kutak za kavu smješten tik uz prozor gdje se već zamišljamo kako uz šalicu omiljenog toplog napitka uživamo u pogledu na prirodu.

Kolibu možete pronaći na Airbnbu, a dva noćenja za dvije osobe koštat će vas 747 kuna.

Foto: Instagram

0