Upoznajte prvi beogradski gin bar s jako cool konceptom

Beogradska gastronomska scena već nekoliko godina drži svoje mjesto pri samom vrhu ljestvice u regiji. Grad se istaknuo kao omiljeno mjesto mladih za provod, ali i ljubitelja funky restorana i barova koji se otvaraju na svakom uglu. Ugostiteljstvo danas, zbog ogromne konkurencije, zaista nije lako i mnogi ne uspiju zaživjeti.

No, ako imate dobar koncept i ponudu gdje s vremenom kvaliteta ne pada, a još k tome dodate divnu lokaciju i još ljepši interijer, dobili ste formulu za uspjeh. Prvi beogradski gin bar Leticia uredili su dizajneri is studija AUTORI i ovim se projektom posebno ponose. Gin bar proteže se na zavidnih 180 metara kvadratnih u Krunskoj ulici 61, a kako izgleda i što sve nudi te zašto ga svi koji se nađu u Beogradu ne propuštaju posjetiti – doznajte u nastavku.

Leticia: prvi beogradski gin bar

Beograd je prošle godine dobio svoj prvi gin bar, a smjestio se na prvom katu raskošne vile sagrađene 1938. godine. Krunska ulica inače glasi za jednu od najljepših u Beogradu. U popularnom piću možete uživati na terasi ili u krasnom interijeru uz prigodnu atmosferičnu muziku. Ljubitelji gina, ali i dizajna interijera rado svraćaju na adresu Leticia gin bara nakon posla i naravno za vikend.

Impresivna ponuda ginova

Na meniju Leticia bara nalazi se čak 19 vrsta džinova. Iako ih na tržištu ima oko 45, konzultirali su se s barmenima i ginoljupcima te suzili izbor na one najbolje i najtraženije. Kartu ginovi iz Španjolske, Engleske, Škotske, Italije upotpunili su ponudom viskija iz Japana, Tajvana i Indije te selekcijom tekila, rumova i raznih koktela.

Interijer po uzoru na kultne filmove

Interijer Leticia bara prepoznatljiv je po tamnijim tonovima, a dominiraju sive boje foto tapeta s motivima trkaćih konja. Posebnu čar unose detalji poput ogledala raznih dimenzija i starog parketa u izvornom stanju. Savršen kontrast tapetama čine zelene custom sofe i stolovi s mesinganim nogama. Atmosferu zadimljenog pokeraškog bara iz kultnih filmova upotpunjuju stari kamin i palme.

Foto: Relja Ivanić

0