Lela Design ima prekrasnu božićnu kolekciju vjenčića

Lela Design jedan je od najljepših cvjetnih studija u koji možete zaviriti ako ste u potrazi za božićnim aranžmanima koji su jednostavno drugačiji od drugih. Osim cvjetnih aranžmana za posebne prilike, kod njih možete pronaći i novu božićnu kolekciju koja nas je oduševila.

Lela Design božićna kolekcija

Art of nature je moto kojim su se vodili u Lela Design studiju prilikom osmišljavanja nove božićne kolekcije. Kolekcijom adventskih vijenaca i vjenčića za vrata vrlo lako ćete unijeti dašak prirode u vaše domove ili urede. Cijela kolekcija izrađena je od mirisnih zimzelenih materijala čiji mirisi neodoljivo podsjećaju na Božić i odmah nam mame osmijehe na lica. Ne morate brinuti ni za iglice kojih često bude posvuda jer su se fokusirali na vrhunske prirodne materijale kojima ne opadaju iglice, a dugotrajni su.

Lela-Design-nova-Božić-kolekcija2
Lela-Design-nova-Božić-kolekcija4
Lela-Design-nova-Božić-kolekcija12

Podržite domaće kreativce

Mirela Lela Mikšić, vlasnica Lela Designa, energična je kreatorica romantičnog i raskošnog cvjetnog stila. Radoholičarka u vječnoj potrazi za novim, ljepši boljim, koje savršeno upakirava u nove i svježe cvjetne ideje inspiraciju pronalazi u prirodi. Upravo je zato ova božićna kolekcija dašak prirode koji ćete rado unijeti u domove u predstojeće najljepše doba u godini. Cijelu kolekciju možete pogledati na njihovom web shopu, a mi smo izabrali svoje favorite.

Lela-Design-nova-Božić-kolekcija14-1
Lela-Design-nova-Božić-kolekcija15
Lela-Design-nova-Božić-kolekcija18
Lela-Design-nova-Božić-kolekcija19
Lela-Design-nova-Božić-kolekcija20
Lela-Design-nova-Božić-kolekcija23

0